ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

Durmuşoğlu’ndan kurtuluş mesajı
    • 4 Ocak 2022 - 18:16:03

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünde AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu bir mesaj yayımladı.

 

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:

“Kurtuluş Savaşı’nda tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan milletimiz, Anadolu’nun her karış toprağında, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde, bağımsız ve hür yaşamak uğruna, şanlı bir mücadele vermiştir.

Tarihin bu eşsiz destanının en önemli bölümlerinden birini de Cebelibereket’in yiğitler diyarı Osmaniyemizde verilen kurtuluş mücadelesi teşkil etmektedir.

Osmaniye´nin kurtuluşu; bağımsızlık aşkının, hava, ekmek ve sudan daha kıymetli olduğunun tarihe kayıt düşüldüğü destanın adıdır. Asla unutmamalıdır ki 7 Ocak; mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, kız kardeşimizin gelinliği, şehidimizin son örtüsü mukaddes bayrağımızı gönderden indirmeye çalışanların ve o bayrağa bizim gözümüzle bakmayanların mezarının bu topraklarda kazıldığı gündür.

Bugün bizler ve gelecek nesiller, tarihten aldığımız ilhamla şüphesiz ki bu zafer ruhunu yaşatmaya devam edecek; milli mücadelede bedenlerini siper edip, düşmana geçit vermeyen Osmaniyemizi vatan, Osmaniyemizi yiğit Osmaniye yapan Rahime Hatun’u, Palalı Süleyman’ı, Köse Mehmet’i, Yastı Kelle’yi, Mamık Hüseyin’i, Kadir Çavuş’u, Nacar Ökkeş’i, Borazan Mehmet’i, Alibekiroğlu Ahmet’i ve ismini sayamadığımız nice kahramanları asla unutmayacaktır.

 

Osmaniye ilimizin 7 Ocak düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünde, Milletvekilliği yapmaktan onur duyduğum, yiğit Osmaniye’nin cesur evlatlarının 7 Ocak Kurtuluş Bayramını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesinin kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz