OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

SUNGURLAR PİLİÇ VE KASAP HİZMETE GİRDİ
    • 21 Ocak 2020 - 08:23:09

Kadirli’de piliç kasap sektörünün öncülerinden olan Sungurlar Piliç ve Kasap görkemli bir açılışla hizmete girdi.
Andırın Caddesinde hizmete giren Sungurlar Piliç ve Kasap iş yerinin açılışına Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Gürlek ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Bir hekim olarak beyaz et tüketiminden yana olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Ömer Tarhan, iş yerinin ilçemize ve Sungurlar ailesine hayırlı olmasını ve bereketli bol kazançlar getirmesini diliyorum dedi.
Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise Hizmete açacağımız bu iş yerinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum diyerek şunları söyledi;
” Kadirlimizde açılan Şen Piliç beyaz et sektörünün öncü kuruluşlarından biri. İlçemiz ekonomisine katkıları tartışılmaz. Kapasitelerini artırarak daha fazla ekonomimize katkı sağlamaya başladılar. Civcivini yemini ve veterineri vererek köylerde tavuk yetiştiriciliğini teşvik edecek projelerini de ilçemizde uygulamaya koyacaklar ve bu da ayrı bir iş kapısı ve katma değer olacaktır. Ben bu iş yerimizin ilçemize hayırlı olmasını ve bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.
Sungurlar Piliç ve Kasap sahibi Gül Sungur, açılışımıza katılarak bizleri onure eden Sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu’na, Belediye Başkanımız Ömer Tarhan’a, ve tüm misafirlere teşekkür ederek şunları söyledi;
” Beyaz et sektörünün Kadirli’de öncü ismi Sungurlar’ın bir şubesini de Andırın Caddesine açarak hizmete başladık. Kaliteli ve uygun fiyat seçenekleri müşteri memnuniyetinin ön planda olan iş yerimizde 48 saat boyunca açılışa özel indirimlerle Kadirlilere hizmet edeceğiz. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza katılarak bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz