OSMANİYE BATI (SAKIZGEDİĞİ) KAVŞAĞI AÇILIŞ TÖRENİ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NUN KATILIMIYLA YAPILDI

OSMANİYE BATI (SAKIZGEDİĞİ) KAVŞAĞI AÇILIŞ TÖRENİ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NUN KATILIMIYLA YAPILDI

KIZYUSUFLU KÖYÜ’NDE ÇİFTÇİNİN YARALARI SARILACAK

KIZYUSUFLU KÖYÜ’NDE ÇİFTÇİNİN YARALARI SARILACAK

Kayıp Havanları JANDARMA Drone ile buldu.

Kayıp Havanları JANDARMA Drone ile buldu.

KAYMAKAM GÜNEY’DEN 19 MAYIS MESAJI

KAYMAKAM GÜNEY’DEN 19 MAYIS MESAJI

FEN LİSESİNDE “YENİLEBİLİR ENERJİ VE SAĞLIKLI BESLENME”PANELLERİ DÜZENLENDİ

FEN LİSESİNDE “YENİLEBİLİR ENERJİ VE SAĞLIKLI BESLENME”PANELLERİ DÜZENLENDİ

SİVİL TOPLUM PLATFORMU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
    • 2 Temmuz 2020 - 06:26:01


Kadirli sivil toplum platformu üyeleri bir araya gelerek ilçe ve Ülke gündeminde yaşanan gelişmelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı.Platform başkanı Eğitimci Memduh Erğin,önemli açıklamalarda bulundu.Erğin yaptığı açıklamada;Kadirli Sivil Toplum Platformu olarak covid-19 pandemisi nedeniyle uzun süredir gerçekleştiremediğimiz aylık toplantımızı sosyal mesafe kurallarına riayet ederek gerçekleştirdik. İlçemize ve ülkemize ait gündemleri sivil toplum örgütlerinin başkanları olarak değerlendirdik. Toplantıda öncelikli olarak pandemi sürecinin genel bir değerlendirmesi yapıldı. Bütün dünyayı etkisi altına alan ve adeta dünyanın üzerine kara basan gibi çöken bu belayla mücadele ederken devlet millet dayanışması içinde hareket edilmiştir. Devletimizin aldığı etkin ve yetkin tedbirler sayesinde salgın kontrol altına alınmıştır.
Ayrıca süreçten her anlamda zor durumda kalan vatandaşlarımıza ve özellikle yaşlılarımıza yönelik olarak valilik ve kaymakamlıklarda oluşturulan vefa destek grupları süreçte birçok problemin çözümüne katkı sağlamıştır.
Bu süreçi başarıyla yöneten başta kaymakamımız olmak üzere yetkililere teşekkür ediyoruz. Toplumsal her konuda duyarlılık gösteren platformumuz bu sürece de duyarsız kalmamış platforma bağlı dernek ve vakıflar gerek vefa destek gruplarında gerekse bireysel olarak aktif bir şekilde bu sürece katkı sağlamanın hazzını ve mutluluğunu yaşamıştır. Bu anlamda tekraren bu sürece katkı sağlayan tüm STK’ları canı gönülden kutluyoruz. Ancak bu süreç henüz tamamlanmamış asıl mücadele daha yeni başlamıştır. Vatandaş olarak bilinçli bir şekilde sosyal mesafe, temizlik ve maske kullanımına dikkat ederek salgınla mücadelemizi sürdürmeliyiz.
Kadirli kamuoyunda Kadirlinin Ayasofya’sı olarak adlandırılan daha önce ibadete açılan ama restorasyon çalışması nedeniyle kapatılan Ala Caminin tekraren ibadete açılması memnuniyet verici bir gelişmedir. İbadete açılan ve turizme kazandırılan Ala caminin turizm alt yapısının bir an önce tamamlanması için çevre düzenlemesi yapılması gerekmektedir. Kadirli Sivil Toplum olarak açık çağrımızdır. Bu hususta yetkililerle işbirliği içinde hareket etmeye hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz. Ayrıca nasıl Kadirlinin Ayasofyası Ala Caminin ibadete açılmasından nasıl mutlu olduysak, İstanbul’un fethinin sembolü Ayasofya’nın da ibadete açılmasından büyük bir mutluluk duyacağız. Temennimiz ve arzumuz o dur ki Ayasofya ibadete açılsın bu hasret son bulsun.
Platform toplantısında İmam hatip okulları ile ilgili geniş bir değerlendirme yapılmış olup gerekli çalışmaların büyük bir titizlikle yürütülmesine karar verilmiştir.
Geleceğimizin teminatı gençlerin bedenen, ruhen, ahlaken gelişmesi için ne gerekiyorsa ilgili yetkili kişi kurum ve kuruluşların işbirliğiyle eşgüdümlü çalışmanın önemi vurgulandı. Platform olarak bu konunun takipçisi ve öncüsü olarak olumlu katkı sağlayan herkesle işbirliği içinde çalışılmasına karar verildi dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz