“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

‘KARDEŞ AİLE’ PROJESİYLE ÖRNEK OLDULAR
    • 17 Nisan 2020 - 07:53:35

Kadirli Türk Eğitim Sen ilçe Temsilciliğince başlatılan ‘kardeş aile’ projesi takdir toplamaya devam ediyor.Muhtaç ve ihtiyaç sahipleri için ilçede yaklaşık 1 ayı geçgin bir süredir sosyal sorumluluk projesi başlatan Türk Eğitim sen İlçe Temsilciliği Gıda kolisi dağıtımlarına devam ediyor.İlk etapta 30 kardeş aile belirleyen sendika,her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolilerini ulaştırıyor.
İlçe Temsilcisi Halim Hallaç’ın başlattığı sosyal sorumluluk projesi başta hayırseverler olmak üzere toplumun her kesiminde karşılık buldu.
Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında adeta bir köprü görevi yapan ve bu kapının ardında ‘bizi bekleyen birileri var’sloganıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülüyor.
Amaçlarının Ülke genelinde bulunduğumuz şu günlerde sürecin sonuna kadar bu zor günlerinde insanımızın yanında var olmak diyen Hallaç, Sabır ve şükür bugün bu zor günlerde en büyük sınavı veriyor. Var olan şükrünün yok olan da sabrının sınavını veriyor.

Aslında yaptığımız çok şey değil biliyorum. Dünya fani derdimiz gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Vermek nasip işi, almaksa gönderenin rahmetine mazhar olmak. Konunun özeti bu. Malında, canın da emanetçisiyiz. Sizlerin emanetlerini ulaştırmada bizi vesile kılan Rabbime şükrediyorum dedi.Hallaç projemiz hayırseverlerin desteğiyle daha da büyüyecek.Onlara yürekten teşekkür ediyorum diyerek, ayrıca dağıtımlarda kendilerine destek olan çok kıymetli arkadaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz