UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 KADİRLİ’DE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KORUMA KIYAFETİ
    • 31 Mart 2020 - 07:17:51

Kadirli organize sanayinde 1 yıldan bu yana faaliyet gösteren bir Tekstil firması   hijyen kurallarını da dikkate alarak sağlık çalışanları için koruyucu kıyafetler dikiyor.
Korona Virüse karşı alınan tedbirler nedeniyle Türkiye’de bazı işletmeler faaliyetlerini askıya alıp işçileri işten çıkartma yada ücretsiz izine gönderme eğiliminde olurken,Kadirli’de Birteks Tekstil firması  Milli seferberlik ilan edip üretim kararı aldı.
Atölyede çalışan  210 işçi başta sağlık çalışanları ve kamuda çalışmak zorunda olanlara koruma kıyafeti dikiyor.
PATRON MİLLİ SEFERBERLİK BAŞLATTI İŞÇİLER İŞSİZ KALMAKTAN KURTULDU
Tamamı yurt dışına ihraç edilen Tekstil ürünleri üretimini yaşanan süreçten dolayı durdurmak zorunda kalan Tekstil firması Atölyenin kapanmaması için arayışa girdi.
Çalışanlarıyla bir toplantı yapan işletme sahibi üretime devam kararı aldı.Bazı firmalarla  anlaşarak sağlık çalışanları için kar payı gözetmeksizin bir defa giymelik koruyucu kıyafeti elbisesi dikimi için anlaştı.
3 gün önce başlayan ve günde yaklaşık 10.000 adet tulumun  dikildiği Atölye’de çalışanlar bu sayede de işsiz kalmaktan kurtuldu.Koruyucu elbise üretiminin 5 ay süreceği belirtildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz