ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

KADİRLİ’DE 321 KOBİ 4560 ESNAFA 243 MİLYON KREDİ DAĞITILDI
    • 3 Haziran 2020 - 07:47:54


Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmethan Yüksel yaptığı açıklamada 321 Kobi ve 4560 esnafa 243 Milyon TL kredi dağıtıldığını söyledi.
Bilindiği üzere tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle işletmelerimiz zor bir süreçten geçmektedir diyen Başkan Yüksel “Yaşanan bu sıkıntılı süreçte salgının ekonomik etkilerini azaltmak amacıyla üye işletmelerimize likidite sağlamak ve piyasada oluşabilecek çarpan etkisini hafifletmek üzere Devletimiz tarafından gerekli ekonomik tedbirler alınarak hayata geçirilmiştir.
Devletimiz tarafından alınan ekonomik tedbirler kapsamında, üyelerimizin ve esnaflarımızın sıkıntılı günler geçirdiği son üç aylık dönemde üye işletmelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere bir takım kredi imkanları getirilmiş ve bu aşamada KADİRLİ’de faaliyet gösteren işletmelerimizden; 321 KOBİ’mize 125 Milyon TL. KGF Kredisi, 2.100 Esnafımıza 60 Milyon TL. Esnaf Destek Kredisi, 2.400 Esnafımıza 55 Milyon TL. Bireysel Destek Kredisi ve 60 Esnafımıza da 3 Milyon TL. Nefes Kredisi olmak üzere toplam 243 Milyon TL kredi dağıtılmıştır.
Koronavirüs salgını nedeniyle esnafımızın sıkıntılı günler geçirdiği şu günlerde Devletin büyüklüğünü, nefesini ve yanımızda olduklarını gösteren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr.Berat ALBAYRAK’a, TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na ve bu süreçte ekonominin durmaması için canla başla çalışan T.C. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Türkiye Halk Bankası ve Denizbank A.Ş: Bölge Müdürlerine, Şube Müdürlerine, Banka Personellerimize KADİRLİ esnafımıza göstermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum.
İnanıyorum ki; dara düştüğümüz her anda yine Devletimiz yanımızda olacaktır. Bu vesile ile KADİRLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI olarak bizde her zaman üyelerimizin yanında ve hizmetindeyiz. Ayrıca, tüm üyelerimize tavsiyemiz POZİTİF olarak işlerimize sahip çıkmalıyız” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz