DOĞASEVERLERİN HAFTA SONU ROTASI GÖKSUN OLDU

DOĞASEVERLERİN HAFTA SONU ROTASI GÖKSUN OLDU

Kadirli’de muhtarlar günü kutlandı

Kadirli’de muhtarlar günü kutlandı

İMAM HATİP LİSESİNDE “PİLAV  GÜNÜ ETKİNLİĞİ”

İMAM HATİP LİSESİNDE “PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ”

Vali Yılmaz avokado bahçesini gezdi

Vali Yılmaz avokado bahçesini gezdi

Zabıtadan market denetimi

Zabıtadan market denetimi

KADİRLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, GAZETECİLERİ AĞIRLADI
    • 27 Ekim 2021 - 20:39:57

KADİRLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Kadirli Organize sanayi Bölge Müdürü Ali Karadana, Kadirli Gazeteciler cemiyeti başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ve gazetecileri ağırladı.
Ziyarette Kadirli OSB hakkında bilgiler veren OSB Bölge Müdürü Ali Karadana, Kadirli OSB’de yaklaşık beş bin kişinin istihdam edildiğini, yapılan çalışmalarla bu sayıyı iki katına çıkarmak için çalıştıklarını söyledi.
En büyük sorunlar olan ulaşım, arıtma ve enerji sorunlarının giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Ali Karadana, Ulaşım konusunda OSB yolunun tamamlanması için çalışmaların son aşamaya geldiğini, Kadirli Toprakkale tren hattıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini, Modern arıtma tesisi projesinin bakanlıkta olduğunu ve ihale aşamasına Geldiğini, enerji tesisinin ödeneğinin hazır olduğunu çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Kadirli Organize Sanayi bölgesine işadamları ve girişimcilerin yoğun ilgi gösterdiğini ve bu ilgiyi karşılamak için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
AA Muhabiri Menderes Özat, TRT Muhabiri Hanifi Dörtgöz, Kadirli FM sahibi Bülent Can, Özgün gazetesi sahibi Mehmet Demir, Yeni Kadirli Gazetesinden Hüseyin Yılmazer ve Gazeteci Yazar İbrahim Ethem Kundakcı’nın katıldığı ziyarette sorularıda cevaplayan OSB Bölge Müdürü Ali Karadana, OSB olarak Kendi itfaiye birimin kurduklarını, ve OSB deki fabrikaların ihtiyaclarını karşılayacak hale getirdiklerinin belirterek can ve mal güvenliği açısından gereken tüm önlemleri aldıklarını söyledi.
Ziyarette konuşan Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya Kadirli Organize Sanayi Bölgesinin Kadirliye büyük bir değer kattığını, OSB ile ilgili bilgilendirmenin faydalı olduğunu söyleyerek Ali Karadana nezdinde OSB yönetimine teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz