OKULLARINDA  DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

OKULLARINDA DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETE AÇILDI
    • 9 Aralık 2020 - 07:20:17

Kadirli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün açılışı gerçekleştirildi.
Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, açılış konuşmasında, artık suç işleyen veya suç işlemeye eğilimli vatandaşları topluma yeniden kazandırmaya dönük olarak adliyeler bünyesinde çok ciddi araştırma, geliştirme ve eğitim çalışmaları yapıldığını söyledi.
Denetim Serbestlik Müdürlükleri’nin Türkiye’nin her yerinde kurulduğunu ve faaliyetlerine devam ettiğini belirten Kılıç, “Şüpheli, sanık veya hükümlünün toplum içinde denetim ve takibinin yapıldığı, iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması için ihtiyaç duyulan her türlü hizmet, program ve kaynakların sağlandığı denetimli serbestlik müdürlüğümüz faaliyetlerine başlamıştır. Denetimli serbestlikten yaralanan kişilerin toplum içinde izlenmesi, iyileştirilmesi, psiko-sosyal sorunlarının çözülmesi ve toplum ile bütünleşmesini sağlayan müdürlüğümüzün hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Kurdele kesilmesinin ardından Denetimli Serbestlik Müdürü Cuma Hakan Yılmaz tarafından programa katılan Kaymakam Ahmet Arık, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Emniyet Amiri Mustafa As’a işlemler hakkında bilgi verildi.
Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelinin katıldığı törenin ardından Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi Kamil Kara Bulvarı Halkbank yanındaki yeni hizmet binasında faaliyetine başladı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz