“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

İŞKUR İSTİHDAMA DEVAM EDİYOR
    • 13 Mayıs 2019 - 09:15:13

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü Dinozor Anne Bebek Giyim Mağazasına oniki kişi istihdam sağlayacak.

İŞKUR ile Dinozor Anne Bebek Giyim Mağazası arasında yapılan protokol gereğince kasa sorumlusu mesleğinde 12 kişi istihdam edilecek. İşbaşı Eğitim Programı (İEP) kapsamında çalışacak olan katılımcılar 13 Mayıs günü işbaşı yapacaklar.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ahmet ALTUNKAYNAK söz konusu mağazaya yapılan istihdam ile ilgili: “İlimizde işsizliği azaltılması ve istihdamın arttırılmasına yönelik yapmakta olduğumuz çalışmalarımız devam etmektedir. 2019 istihdam seferberliği kapsamında gerçekleştirdiğimiz işyeri ziyaretlerinde; işverenlerimize uygulanan teşvikler ile İŞKUR programlarını anlatmaya devam ediyoruz. İşverenlerimizi bu desteklerimizden faydalanmaları için İl Müdürlüğümüze davet ediyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını yaptığımız istihdamlar ile görmekteyiz. Bunlardan bir tanesi Dinozor Anne Bebek Mağazasına yapacak olduğumuz ve 13 Mayıs günü işbaşı yapılacak olan kasa sorumlusu mesleğindeki 12 kişilik istihdamdır. Bu istihdamı İşbaşı Eğitim Programı kapsamında gerçekleştirerek iş arayan vatandaşlarımıza iş tecrübesi kazandırmayı, işverenlerimize ise ihtiyaç duydukları işgücünü kendilerinin yetiştirmesine ve işe alacakları kişiyi işbaşında tanımasına imkân sağlıyoruz. Bu programın gerçekleştirilmesinde meslek gruplarına göre farklı uygulamalar olup geleceğin mesleklerinde 9 aya, imalat ve bilişim sektöründe 6 aya, diğer sektörlerde ise 3 aya kadar yapılmaktadır.”

Açıklamalarında bulundu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz