OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI RAMAZAN YARDIMI
    • 20 Mayıs 2019 - 07:47:07

Kadirli Şehit İsmail Akduman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri yardıma muhtaç ailelere gıda kolisi yardımında bulundu.
Eğitimdeki başarının yanında sosyal çalışmalardaki başarılı etkinlikleriyle de adından söz ettiren Okul yine güzel bir projeye daha imza attı..
Öğrenciler kendi harçlıklarını biriktirerek yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu. Öğrenciler, okul Müdürü Hacer Çağlaroğlu ve Müdür yardımcısı Nurcihan Tamer ile birlikte ilçede bulunan yardıma muhtaç aileleri tespit ettikten sonra kendi imkanları ile hazırladıkları 21 aileye Ramazan kolisi ve 6 aileye de nakit yardımında bulundular.
İyi bir dayanışma örneğiyle ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmak için seferber olan projede okul idaresi ve öğrencilerin bu çabası takdir topladı.
Öğrenciler, yardıma muhtaç ailelere bu yardımları yapmakla çok huzurlu olduklarını dile getirerek bu mutluluk hiçbir şeye değişilmez dediler.
Müdür Hacer Çağlaroğlu da, Ramazan ayı yardımlaşma, dayanışma ve ibadet ayı. Öğrencilerin yaptığı bu örnek davranış için kendilerine teşekkür ettiğini sosyal sorumluluk projeleri kapsamında böyle bir çalışmanın içerisinde olmanın heyecan ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Çağlaroğlu, ayrıca çok kıymetli Öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmenin verdiği hazzı bizzat kendi elleriyle taşıdıkları yardımlarla bire bir yaşamış oldular. Onlar bir ömür boyu yardım etme ihtiyacını gönüllerinde hissedeceklerdir. Biz de okulumuz olarak projenin böyle güzel bir etkinlikle bitmesinden dolayı çok mutluyuz. Rabbim yapılan bu güzel ve anlamlı yardımları kabul etsin temennilerinde bulundu..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz