OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Durmuşoğlu yapılan yardımlarla ilgili açıklama yaptı
    • 13 Eylül 2021 - 11:19:31

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu geçtiğimiz günlerde Osmaniye ilimizde çıkan yangında zarara uğrayan hemşerilerimize yapılan yardımlar hakkında bir mesaj yayımladı.
Osmaniye’de çıkan yangında hayvanları zarar gören hemşehrilerimize 170 bin lira destek verileceğini ileten Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“Geçtiğimiz günlerde eş zamanlı olarak ülkemizin değişik yerlerinde çıkan yangınlarla yüreklerimiz yandı.
Orman yangınlarının başladığı ilk andan itibaren ormanlarımızı korumak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, devletimizin tüm kurumları ve imkânları seferber edilmiştir. Orman yangınlarına ekiplerce çok hızlı bir şekilde havadan, karadan, denizden müdahalede bulunulmuş ve olağanüstü bir mücadele sergilenmiştir.
Yangınların söndürülmesinden sonra bir başka mücadeleyi sergileyen devletimiz, yangından zarar gören hemşerilerimizin yaralarını satmak için hece gündüz çalışmaktadır.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sel felaketinde nasıl kimseyi mağdur etmeyeceğimizi söyleyip, oralarda adımlarımızı attıysak, bu yangın felaketinde de evi yananlar, hayvanları maalesef telef olanlar onlarla ilgili de bütün hasar tespit çalışmaları yapılmış ve hiçbir vatandaşımız mağdur etmemek için çok ciddi bir çalışma sürdürülmüştür.
Bu kapsamda Osmaniye ilimize 170 bin lira yardım yapılmış olup tüm hayvan türleri ile arıcılıkla uğraşan hemşerilerimizin bütün zararları karşılanmıştır. Orman Genel Müdürlüğümüz organizesinde gerçekleşecek olan ödemeler, orman işletme müdürlüğümüzde yapılacaktır.
Allah’ın izniyle birlik ve beraberliğimiz sürdüğü sürece, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu ve buna benze affetlerin izlerini kısa sürede sileceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım.
Sözlerime son verirken yangınları söndürmeye çalışan görevliler ve gönüllüler millî oldukları kadar insanlığın ortak kahramanlarıdır. Onlara çabaları için teşekkür ediyoruz. Yangınlarda hayatını kaybedenlere rahmet, yöre halkına, ülkemize ve insanlık âlemine baş sağlığı diliyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz