ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

BAŞKAN ORUÇ,”ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA YAŞAMLARI BOYUNCA SEVGİYLE SAHİP ÇIKMALIYIZ”
    • 2 Aralık 2018 - 18:56:54

 Kadirli Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Oruç,3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir  mesajı yayımladı.  Başkan Oruç, engellilerin toplumumun vazgeçilmez ve ayrılmaz bir parçası olduğunu dile getirerek “engelli vatandaşlarımıza yaşamları boyunca sevgiyle sahip çıkmalıyız” dedi.

Engelli  kardeşlerimizin sorunlarının toplumun tüm bireylerinin ortak sorunu olduğunu belirten Oruç, Engellilerin yaşadıkları sorunlar ailelerinin, çevrenin, toplumumuzun ve  tüm insanlığın ortak sorunudur. O nedenledir ki engellilerin normal bir yaşam sürmeleri, toplumsal hayata katılımlarının artırılması, hayat standartlarının daha da yükseltilerek, toplumda hak ettikleri yeri almaları ve  aynı zamanda çağdaş toplum anlayışının da bir gereğidir.

Sosyal Devlet olmanın şartlarından biri de  engelli kardeşlerimizin engelsiz bir yaşam sürebilmeleri için gerekli olan tüm yatırım ve yasal düzenlemelerin Devlet tarafından sağlanmış olmasıdır. Hükümetimiz de göreve geldiği  günden  bu yana, sosyal Devlet olmanın birinci şartı olan engellilerimizin önündeki toplumsal engellerin ortadan kaldırılması adına birçok önemli düzenlemeye de yer vermiştir.

Engelli vatandaşlarımızı, kararlılıklarını yitirmeden amaçlarına ulaşmak için daha çok çalışmaya, hayata bağlılıkları ve azimleriyle herkese örnek olmaya davet ediyoruz. Bizlerde, engelli vatandaşlarımıza karşı tüm sorumluluklarımızı hatırlayarak, onların hayata aktif olarak katılımlarını sağlamak ve her alanda toplumda  yer almalarını desteklemek ve onları teşvik etmeliyiz. Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğini asla unutmamaldır.  Engelli bireylerimize  sadece bugün değil, tüm yaşamları boyunca sevgiyle sahip çıkmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bütün engelli kardeşlerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz