Kadirli Ak Parti ilçe başkanı İsmail Oruç,Sumbas yolu Ahmet Tevfik Pampal Caddesinde sona yaklaşıldığını belirterek,önümüzdeki hafta içerisinde çalışmaların tamamlanacağı ve hizmete açılacağını belirtti.
Oruç beraberinde İl Genel Meclis başkanvekili Dr.Mustafa Gürlek,il Genel Meclis üyesi Avukat Harun Özdemir ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Bir süre esnaflarla da sohbet eden başkan Oruç,esnaf kardeşlerimizin bu süreçte sıkıntılarının farkındayız.Bizlerin de isteği hemen bitmesi yönünde.Ancak takdir edersiniz ki,bu bir süreç istiyor.Yolun bir bölümü geçtiğimiz günlerde açılarak hizmete girdi.Esnaflarımız ve araç sürücülerimiz şimdi çok memnun.
Sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu’da yol yapım çalışmalarını yakından takip ediyor.
İnşallah Önümüzdeki hafta içerisinde yol trafiğe açıldığında başta esnaflarımız olmak üzere o yol güzergahını kullanan tüm vatandaşlarımız rahat edecek dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- DERYA YANIK’TAN HOCALI KATLİAMI MESAJI
- RAMAZAN ÖNCESİ İMAMLAR BULUŞTU
- ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ
- KADİRLİ’DE DEPREM PANELİ
- DAĞCILARDAN ZORLU KOŞULLARDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
- FİZYOKLİNİK MERKEZİ AÇILDI
- KİCKBOKSÇULAR FIRTINA GİBİ ESTİ
- ŞAMPİYONLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
- SEVGİ MAKASI PROJESİYLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR
- TURP ÜRETİCİLERİ KAYMAKAM DOLU İLE BİR ARAYA GELDİ
