KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE 18 MART  ŞEHİTLERİ ANMA  GÜNÜ YAPILDI

KADİRLİ’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

AFAD GÖNÜLLÜLERİ YANGINDA YARDIM ÇAĞRISINA DUYARSIZ KALMADI
    • 1 Ağustos 2021 - 14:38:25

AFAD GÖNÜLLÜLERİ YARDIM ÇAĞRISINA DUYARSIZ KALMADI

Osmaniye Merkez ve Kadirli İlçesi Karatepe Köyü ve civarında çıkan orman yangınlarında Osmaniye AFAD Gönüllüleri, yardım çağrısına duyarsız kalmayarak büyük takdir topladı.
Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü  koordinesinde yapılan yardımlarda AFAD Gönüllüleri, yapılan çağrı üzerine kısa sürede koordine olarak yangın bölgesine ulaştılar. Öncelikle  yangın bölgesine ulaşır ulaşmaz  yangın koordinasyon merkezi toplanma alanında bulunan çöplerin temizliğine başlayan AFAD Gönüllüleri, hem kendilerinin getirdikleri hem de vatandaşlar tarafından gönderdikleri yardımları, saha alanında ihtiyaç analizi yaptıktan sonra yangın söndürmede görevli personellere ve yangından olumsuz etkilenen ailelere ulaştırdılar.
Bunun yanında çeşitli meslek ve yaş gruplarından oluşan AFAD Gönüllüleri, psikososyal destek, araç temini, çadır kurulumu, yanık kremi ve ilaç temini, enjeksiyon yapma gibi konularda destek sağladılar. Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürü Serhat Bulut yaptığı açıklamada : “Tüm AFAD Gönüllülerimize ve ilimizden ve il dışından yardımda bulunan ve bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımıza en içten duygularımızla teşekkür ederiz. Osmaniye AFAD Gönüllülerimizin yangın bölgesinde yaptıkları işler, çok güzel ve büyük işlerdi. AFAD Gönüllülerimizin her birinin emeğine ve yüreğine sağlık, iyi ki varsınız değerli AFAD Gönüllülerimiz! “dedi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz