KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

YILDIRIM: BARIŞTAN SÖZ EDEN, SAVAŞI TERCİH ETMEZ
    • 21 Ekim 2020 - 08:40:59

Osmaniye Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım, “Karabağ Azerbaycandır, Azerbaycan Karabağdır” dedi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Sovyetlerin dağılmasının akabinde ortaya çıkan Dağlık Karabağ sorununun, sıcak çatışmaya dönüştüğünü kaydetti.

Ermenistan’ın 1991 yılından beri yapılan hiçbir antlaşmaya uymadığını müzakere sürecinde dahi saldırmaya devam ettiğini anımsatan Yıldırım, şunları kaydetti:
“Ermenistan, 1992 yılında Hocalı’da yakın tarihin en kanlı soykırımlarından birini gerçekleştirmiştir. Ermenistan, Azerbaycan’ın öz topraklarına saldırarak, yüzlerce Azerbaycanlı kardeşimizi katletmiş ve binlerce kişiyi evlerinden uzaklaştırıp, vatan hasreti çektirmiştir. 30 yıl önce yaşanan acılar hala tazeliğini korumaktadır. 30 yıl boyunca yaşanan acılara sessiz kalan uluslararası toplum, siyonist ve emperyalist güçlerin emellerine alet olmaya devam etmiş ve masum insanların evlerinden uzakta yaşamlarını sürdürmelerine göz yummuştur. Yıllardır Ermenistan’ın saldırgan tutumu karşısında gerekli ve yeterli tepkiyi ortaya koymayan uluslararası toplum, bugün bir kez daha çifte standartlı bir tutum sergilemektedir. Yaklaşık 30 yıldır ihmalkâr bir tutum sürdüren Minsk Üçlüsü de çözüm odaklı davranmaktan çok uzaktadır”

Yıldırım, zalim ve işgalci Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın sivil yerleşim yerlerine saldırarak masum Azerileri çoluk çocuk demeden şehit ettiğini kaydetti.

Bu hain saldırılara, barış ahlakından uzak olan Ermenistan’ın, savaş ahlakından da yoksun olduğunu gösterdiğini ifade eden Yıldırım, “Bu saldırılar karşısında Azerbaycan Devleti ve milletinin haklı davasında yanlarında olduğumuzu, Azerbaycan’ın uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarının her platformda destekçisi ve savunucusu olacağımızı buradan bildirmek istiyoruz. Karabağ Azerbaycan’dır. Azerbaycan, Karabağ’dır. Bölünmez bir bütün olan Azerbaycan topraklarında yaşanan işgalin bir an önce son bulması gerekmektedir.
Tüm dünya ülkelerini, vicdan sahibi tüm insanları ve ülkemizdeki herkesi işgale ve zulme karşı verdikleri mücadelede kardeş Azerbaycan’ın yanında yer almaya davet ediyoruz.
Zalim ve işgalci Ermenistan’ın saldırılarında şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor ve yaşanan acıların bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın söylediği gibi, zulüm ebedi olamaz, kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır. Azerbaycan’ın haklı mücadelesinin Adil Düzen fikriyatına dayanan Yeni bir Dünyanın kuruluşuna vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz” şeklinde konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz