“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

YER FISTIĞI KONULU ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENECEK
    • 22 Şubat 2020 - 10:40:46

Osmaniye’yi Uluslar Arası Tanıtma Derneği (OSDER) tarafından “Yerfıstığı” konulu şiir yarışması düzenlenecek. Başvuruların 15 Mart günü mesai bitimine kadar yapılabileceği, birincilik ödülünün ise çeyrek altın olduğu kaydedildi.
Dernek Başkanı Bahri Çolpan, şiir yarışmasının kuralları hakkında ise şu bilgileri verdi: “Yarışmaya katılacak olan şairler sadece Osmaniye fıstığını konu alan şiirle katılabilirler. Yarışmamıza sadece Osmaniye il ve ilçelerinde ikamet eden veya Osmaniyeli olup il dışında yaşayanlarda katılabilir. Şairler, şiirlerini en az 5 kıtadan oluşturmalıdır. Yarışmaya katılan şiirler, bilgisayarda dizilmiş ve kağıda yazdırılmış olmalıdır. Her şair bir şiirle katılabilir. Yarışmanın jüri üyeleri dernek yönetim kurulu üyeleridir.Yapılan değerlendirme sonrasında birinci olan şiirin ödülü çeyrek altın, 2 ve 3’üncü ise üzerinde şairin ismi yazılı fıstık maketi hediye edilecektir.Yarışmada dereceye giren şiirlerin şairlerine Nisan ayının ilk haftası düzenlenecek olan yemekli bir programda ödülleri verilecektir. Şiirlerin teslim merkezi Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı 1. Etapta sonunda bulunan dernek binamıza teslim edilecektir.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz