“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Yemen İçin Yardım Kermesi
    • 18 Aralık 2018 - 07:06:28

 Osmaniye‘de 12 sivil toplum kuruluşu tarafından “Yemen’e sessiz kalma, umut ol” yardım kermesi açıldı.

Cumhuriyet Meydanı‘nda açılan kermeste, gıda, giyim ve el emeği göz nuru ürünlerin satışından elde edilecek gelir, Yemen’deki Müslümanlara gönderilecek.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, burada yaptığı açıklamada, Yemen’de milyonlarca insanın gıdaya ulaşımında büyük sıkıntı yaşandığını belirtti.

Yemen’deki vatandaşlar yararına kermes açıldığını ifade eden Tahiroğlu, “Emperyalist güçlerin Mazlum insanlar üzerinde güçlerini denedikleri bir savaş devam etmektedir. Orada 25 milyonu aşkın insan yaşıyor. Bu insanların kadın, erkek, genç ihtiyar, çocuk hepsi şu anda mağdur durumda. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak ülke genelinde bir kampanya başlatmıştık ama kent olarak da bugün, AFAD ve İl Müftülüğümüzün de desek verdiği, 10’dan fazla sivil toplum kuruluşunun yer aldığı Yemen için yardım kermesi düzenledik. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

TÜGVA Şubesi Kadın Aile Koordinatörü Tuğba Öner, Yemen’e yardım amacıyla düzenlenen kermese destek vermekten mutlu olduğunu belirtti.

Yemen’deki Müslümanlara yardım eli uzatmanın önemli olduğunu dile getiren Öner, “TÜGVA üyeleri olarak burada bir günlük açılan yardım kermeste yer almaktan mutluyuz. Bütün arkadaşlarımız yardım için seferber olmuş durumdalar. Buradan tüm İslam alemine seslenmek istiyorum. Gerçekten artık fiili olarak bir şeyler yapmamızın zamanı geldi ve geçiyor. Kermese destek veren, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz