YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

YAZAR ADİL ÇULHAOĞLU’NUN İMZA GÜNÜ
    • 3 Ocak 2022 - 20:07:03

YAZAR ADİL ÇULHAOĞLU’NUN İMZA GÜNÜ

 

Adil Çulhaoğlu, Şehit Kansu Küçükateş mahallesi Teyfik Pampal caddesinde bulunan Çamlık Kitap Kırtasiyede GEZDİM GÖRDÜM DÜŞÜNDÜRDÜ adlı kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu.

 

Adil Çulhaoğlu’nun 2009-2019 yılları arasındaki 10 yıllık dönemde kaleme aldığı makeleleri topladığı kitabı, 357 sayfadan oluşuyor. Kitap bu özelliğiyle okuyucuya makalelerin yazıldığı tarihlerde yaşanan sorunları hatırlatarak, çözüm önerileri sunuyor. Geçmiş 10 yıla ışık tutan kitap, okuru belki unutmak istediği, belki de hatırlamaktan çok keyif aldığı yıllara nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

 

İmza gününde okuyucularına Kitabın ana konusunun kültür, turizm, tanıtma ve sanat olduğunu söyleyen Çulhaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “2000’li yıllardan itibaren çeşitli dergilerde makalelerim yayımlandı. Trilye, Muğla Vizyon, Uludağ, TÜTAV gibi çok farklı kesimlere hitap eden dergilerdi bunlar. Dijital dünyanının ön plana çıkmasıyla, 2009’dan itibaren sanal basında yazmaya başladım.

 

Gezdim, Gördüm, Düşündürdü adlı kitabım, 2009-2019 yılları arasında turizmaktuel.com sitesindeki köşemde yayınlanan yazılardan seçilmiş makaleleri içeriyor. Gezdim bölümünde, birkaç saatlik ya da birkaç günlük süreyle bulunduğum tatil beldeleri ve yörelerin bende bıraktığı izlenimleri içeren yazılar yer alıyor.

 

Gördüm bölümündeki yazılarda, müze ziyaretleri, resim heykel fotoğraf gibi yaşadığım sanat ve kültür hayatından kesitleri yansıtmaya çalıştım. Gezip gördüğüm, yaşadığım turizm, seyahat, tanıtma, kültür, sanat konularındaki düşünceler, öneriler ve projeleri içeren makaleler de Düşündürdü bölümünde yer aldı.

Çamlık kırtasiye önünde düzenlenen imza günü törenine davul zurna ile katılan sanatçılar damga vurdu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz