“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Yaralı yavru kedi, 15 dakikada tedavi edildi
    • 3 Ağustos 2020 - 20:30:46


OSMANİYE’de, Emine Akyıldız’ın yaralı halde bulup HAYTAP’a teslim ettiği yavru kedi, 15 dakikalık operasyonla sağlığına kavuştu.Fakıuşağı Mahallesi’nde, ev kadını Emine Akyıldız, evinin bulunduğu apartmanın kapısı önünde, bir yavru kedinin yaralı olduğunu ve güçlükle yürüdüğünü fark etti. Kediyi alıp, evine götüren Akyıldız, veteriner kliniğini aradı. Tedavi giderinin fazla olduğunu öğrenince de HAYTAP ile irtibata geçti. Kediyi, HAYTAP Karakız Görüntüleme Merkezi’ne götürdü. Bir bacağının kemiğinde kırık olduğu saptanan yavru kedi, ücretsiz olarak, 15 dakika süren operasyonla sağlığına kavuşturuldu.
‘HAYTAP’A ULAŞTIK’Emine Akyıldız, “Ev kedisine benziyor, evden kaçmış sanırım. Yaralı olduğu için sahip çıktık. Veteriner hekimleri aradık, tedavisi için bizim ödeyemeyeceğimiz bir ücret çıkartıldı. Bunun üzerine internetten HAYTAP’a ulaştık. Güzel bir şekilde ilgilendiler, bizi reddetmediler. Lütfen herkes elinden geldiği kadar HAYTAP’a destek versin ve sokaktaki canlıları korumaya dikkat etsinler” dedi.
Akyıldız, yavru kediyi, sahiplendirmek istediğini de kaydetti.’HAYTAP SAYESİNDE YENİ ADIMLAR ATACAK’HAYTAP İl Temsilcisi Veteriner Hekim Ali Laçinbala ise 10 aylık olduğu tahmin edilen erkek kedinin bacak kemiğinde kırık olduğunu belirterek, “Kedimizin tedavisini 15 dakika gibi kısa bir sürede tamamladık. Kırık açık yaradan görünüyordu. Operasyonda, intrameduller pin uygulaması ile kemik uçlarını karşılıklı olarak birbirlerine sabitlendik. İyi olacağını ümit ediyoruz. HAYTAP sayesinde yeni adımlar atacak ve eski coşkusuyla doğada koşmaya devam eder” diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz