UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

VETERİNERLER ODASINDA, TUFAN GÜVEN TAZELEDİ
    • 28 Eylül 2020 - 19:05:52

Osmaniye Veteriner Hekimler Odası’nda başkanlığıa yeniden Yusuf Ertug Tufan seçildi.

Osmaniye Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı 5. Dönem 6. Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantı sonrasında çoğunluğun oyunu alan mevcut başkan Yusuf Ertuğ Tufan yeniden seçildi.

Osmaniye Veteriner Hekimler Odası’nda tek liste ile yapılan seçimde başkanlığa tekrar seçilen Yusuf Ertuğ Tufan yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine güvenen tüm meslektaşlarına teşekkür ettiğini ifade ederek, “Bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı şevk ve istekle çalışacağım”dedi.

BAŞKAN TUFAN’DAN ÜÇ GÜN HASTALIĞI AÇIKLAMASI

Bölgemizde sığırlarda görülen Üç gün hastalığı başlamıştır. Osmaniye’de de şuanda hemen hemen her bölgede görülmektedir.Hastalık sineklerle bulaşmakta ve ateş,burun ve göz akıntısı, kaslarda titreme, topallık, ayağa kalkamama,ciddi akciğerlerde enfeksiyon yapmaktadır. Süt ve yavru verimini etkileyen ,hayvan ticaretini yavaşlatan ciddi ekonomik kayıplara sebep olan bir hastalıktır.Koruma aşı ve sinek mücadelesidir.Tedavi ise en kısa sürede Veteriner Hekimin mücadeleye başlamasıdır.Hastalık insanlara bulaşmamaktadır

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz