İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

VALİ YILMAZ KADİRLİ’DE KAMU İNŞAATLARINI İNCELEDİ
    • 15 Aralık 2023 - 09:31:42

VALİ YILMAZ KADİRLİ’DE KAMU İNŞAATLARINI İNCELEDİ

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli İlçemizde yapımı devam eden Aşık Feymani Kültür Evi, 24 derslikli Cemalpaşa Ortaokulu ve Kadirli Kaymakamlığı Hizmet Binası inşaatlarında incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz’ın incelemelerinde Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan da yer aldı.

İlk olarak Aşık Feymani Kültür Evi inşaatında incelemelerde bulunarak, bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Kadirli İlçemizde Aşık Feymani Kültür Evi’mizin yapımında son aşamaya gelinmiş, kaba inşaatı bitmiş. İnşaatı yapan arkadaşlarımız Şubat ayı sonunda teslim edecekler. Buranın yerini Belediyemiz tahsis etti. Burası kadim bir kültürün, aşıklık geleneğinin, Aşık Feymani kültürünün sonsuza kadar yaşayacağı çok önemli bir merkez olacak. Burayı çok önemsiyoruz. Şubat ayı sonunda da inşallah tamamlanarak, Aşık Feymani Kültür Evi olarak faaliyetine başlayacak. Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza, işin yapılmasını sağlayan işadamlarımıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kadirli İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Vali Yılmaz daha sonra yapımı devam eden 24 derslikli Cemalpaşa Ortaokulu’nu ziyaret ederek, inşaatın geldiği aşama hakkında bilgi aldı. İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Vali Yılmaz, “24 derslikli okulumuzun inşaatında hamdolsun sona gelindi. Yan binada ortaokul binamız depremde hasarlı hale geldiği için ortaokulumuzu buraya taşıyacağız, çocuklarımız burada eğitimlerine devam edecekler. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğimize, yüklenici firmaya çok teşekkür ediyorum. Bir an önce bu okulumuzun eğitim öğretim hizmetine sunulmasının önemli olduğunu düşünüyoruz. İnşallah ikinci dönemde çocuklarımız okullarına kavuşmuş olacak.”dedi.

Son olarak Kadirli Kaymakamlığı Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulunan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından şöyle konuştu, “Kadirli Hükümet Konağı inşaatındayız. İnşaatımız şu anda belli bir aşamaya geldi. Kadirli Hükümet Konağının bir an önce bitmesi gerekiyor. Mevcut Kaymakamlığımız depremden çok etkilendi, şu anda orada çalışma yapılamıyor. Kadirli Kaymakamlık binamızın bir an evvel bitmesi için gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah en kısa sürede ihale sürecini başlatıp tamamlamayı hedefliyoruz.”diye konuştu

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz