“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

VALİ ÖMER FARUK COŞKUN’DAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ
    • 11 Mayıs 2020 - 07:38:55

Vali Ömer Faruk Coşkun, Anneler Günü dolayısıyla Şehidimiz Piyade Er İbrahim Kaçar’ın annesi Havva Kaçar ve 110 yaşındaki Feride Gövce anneyi evlerinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı. Vali Coşkun’un pandemi şartlarından dolayı çok kısa olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.

İlk ziyaretini Şehidimiz Piyade Er İbrahim Kaçar’ın annesi Havva Kaçar’a gerçekleştiren Vali Coşkun, “Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Bu nedenle bu özel günde, şehidimizin kıymetli annesini ziyaret ediyoruz. Şehidimizin annesinin nezdinde vatan uğruna canlarını vermiş tüm şehitlerimizin annelerinin, Anneler Gününü kutluyor, hepsinin ellerinden öpüyorum. Bu vesile ile Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun.” diye konuştu.

Daha sonra 110 yaşındaki Feride Gövce anneyi evinde ziyaret eden Vali Coşkun, “Kıymetli büyüğümüzü bu Anneler Günü’nde ziyaret ediyoruz. Kendisinin Anneler Günü’nü kutluyor, evlatları ile sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile evlatlarının saadeti ve geleceği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, karşılıksız sevginin, cömertliğin yegane kaynağı tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, mutlu bir hayat diliyorum.”dedi.

Vali Coşkun, ziyaretleri sırasında annelerimize çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Şehidimizin annesi Havva Kaçar ve Feride Gövce anne, anneler gününde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Ömer Faruk Coşkun nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz