UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

VALİ  ERDİNÇ YILMAZ, İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ ONURUNA DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA, ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ
    • 19 Nisan 2022 - 08:03:31

VALİ  ERDİNÇ YILMAZ, İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ ONURUNA DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA, ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ
İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimiz Onuruna İftar Programı Düzenlendi
İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimiz onuruna iftar programı düzenlendi. İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programına Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Baro Başkanı İbrahim Halil Yavuzdoğan, Vali Yardımcıları Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, Türkiye Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve aileleri katıldı.
İftar öncesinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz, şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimiz ile ailelerinin bulunduğu masaları tek tek dolaşarak, hatırlarını sordu ve bir süre sohbet etti. İftar programı Kur’an-ı Kerim okunması ile başladı. Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından İl Müftüsü Ali Çakmak yemek duası yaptı.
Programda konuşan İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul, “Bu Rahman ayında orucunuzu bizlerle açtığınız ve geldiğiniz için tek tek teşekkür ederim. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bakara Suresi 154. Ayette buyrulduğu üzere “Allah yolunda ölenlere ölü demeyin, onlar diridirler siz fark etmezsiniz.” Onlar şu anda aramızda yoklar ama biliyoruz ki aramızdalar. Allah hepimize, evlatlarınız gibi, Hazreti Hamza’nın sancağının altına gitmeyi nasip etsin. Gazilerim, sizleri ve şehitlerimizi ve onların geride bıraktıklarını, siz ailelerini asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Siz bizim namusumuz, gururumuz ve de onurumuzsunuz. Sizleri unutursak Allah bizleri kahretsin. Şehitlerimiz rahmetle anıyorum, gazilerimize şifa diliyorum. Saygıyla önlerinde eğiliyorum. Allah hepinizi korusun. Orucunuz kabul olsun.”dedi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Bu Mübarek günde sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Hoş geldiniz diyor ve hepinizi saygıyla selamlıyorum. Siz, kahraman şehitlerimizin aileleri ve çocukları, sizler bizim başımızın tacısınız. Kahraman şehitlerimiz, bizlerin bu vatanda bağımsız, hür, huzur içinde yaşaması için, bu cennet vatana düşmanları uğratmamak için, ezanları susturmamak için, bayrağımızı indirtmemek için canlarından aziz bilip bu cennet vatan uğruna şehit oldular. Allah mekanlarını cennet eylesin, inanıyorum ki cennettir. Allah onlardan razı olsun. Biz her daim yanınızda olacağız. Şunu da biliyoruz; bugün yine mücadelemiz sürüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Daha dün gece Pençe-Kilit Harekatı başlatıldı, yine kahramanlarımız onlara dünyayı dar ediyor ve sonları yakın. Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Buna yürekten inanıyoruz ve her zaman da şahit oluyoruz. Biz, bu dünyadan en şerefli gidişin şehitlik olduğunu biliyoruz. Onlar bizlerin onurudur, gururudur. Şehitlerimiz bu cennet vatanı bize emanet ettiler, biz de yemin ediyoruz ki bu cennet vatanı korumaya kararlıyız ve koruyacağız. Bir kez daha sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu oldum. İyi ki varsınız. Allah oruçlarını kabul etsin. “dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz