SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
    • 28 Ekim 2021 - 10:38:16

 

Bugün; özgürlük ve bağımsızlığımızın nişanesi, tarihe adımızı altın harflerle yazdırdığımız destansı zaferimizin nimeti: Cumhuriyetimizin 98. yılını “Şehitler Diyarı Osmaniye’mizde” gururla kutlamanın onuru içerisindeyiz.
Cumhuriyet; bağımsızlığından ödün vermeyen, hiçbir zorluğa boyun eğmeden, yurduna ve egemenliğine sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılâplarını gönülden benimseyen Büyük Türk Milleti’nindir.
Cumhuriyet; göklerde dalgalanan bir hilal uğruna mücadele veren, Vatan Aşığı ve Bayrak Sevdalısı Türk Evlatlarınındır.
“Vatan uğruna ölmek, esaret altında yaşamaktan daha onurludur.” Ne mutlu vatan uğruna canını verene!” diyerek, Kuva-i Milliye ruhuyla vatan topraklarına sahip çıkan, heybesinde azığı, elinde silahı olmadan canlarını ortaya koyan Yüce Türk Milleti, bu mukaddes vatanımızın her bir karış toprağı için yüzlerce ananın gözyaşını, binlerce şehidimiz kanını feda etmiştir.
Unutulmamalıdır ki; Bu ülkenin fertleri olarak, atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için el ve gönül birliği içinde çalışmak zorundayız. Çünkü bu cennet vatanımızı korumak, şehitlerimize ve gazilerimize olan minnet borcumuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Dr. Erdinç YILMAZ
Vali

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz