DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI
    • 17 Eylül 2021 - 10:35:07

Bugün, bu güzel vatan topraklarında özgürce, huzur ve refah içerisinde yaşıyorsak, bunu; vatanını canından kutsal sayan, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz, övgünün en güzelini, saygının en yücesini hak eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.
Çünkü onlar; Sakarya’da destan yazan, Çanakkale’de ayağındaki bez parçasına inat vatan müdafaasından asla taviz vermeyen, Kurtuluş Savaşı’nda Kuva-i Milliye ruhuyla milletçe birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek, bedenlerini düşmana siper eden yiğitlerdir. Çünkü onlar; hayatları pahasına vatana can suyu verenlerdir.

Kahraman gazilerimiz; biliyoruz ki omzunuzda gururla taşıdığınız şanlı madalyalar,şu an basmakta olduğumuz bu toprakların her bir karışı uğruna verdiğiniz kahramanlığın sembolleridir.
Biliyoruz ki; mavi göklerin özgürlük meşalesi olan şanlı bayrağımız sizlerin sayesinde ebediyen dalgalanmaktadır.
Biliyoruz ki, göğsünüzdeki millet aşkıyla cesurca mücadele edip, vatanımıza alçakları uğratmadınız. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır.
Bizlere düşen görevse; vatanseverlikleriyle gururlandığımız, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimiz ve şehitlik mertebesine ulaşmış tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı sorumluluk, onların bizlere emaneti olan bu cennet vatanı korumak, milli birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden Şanlı Al Bayrağı’mıza sahip çıkmak ve ülkemizi en yükseklere taşıyacak emin adımlarla ilerleyerek; yüreği bayrak aşkıyla çarpan, fikri hür, vicdanı hür, ilim ve irfan sahibi çalışkan nesiller yetiştirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebedi yurdumuz olan vatan topraklarımıza sahip çıkmak uğruna, canlarını ve kanlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete göç eden Gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum.
Gözünü hiçbir şeyden sakınmayan Korkusuz Yiğit Gazilerimiz
19 Eylül Gaziler Gününüz Kutlu Olsun!

Dr. Erdinç YILMAZ
Vali

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz