ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI
    • 14 Mart 2022 - 07:50:57

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Bu özel gün, anlamlı tarihini; ülkemizdeki ilk cerrahhane olan Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire’nin kuruluş tarihinden almaktadır. Tıp okulunun kuruluş günü olan 14 Mart, her yıl ülkemizde “Tıp Bayramı” olarak kutlanmaktadır.
Biliyoruz ki; muasır medeniyetin ve gelişmişlik düzeyinin en temel göstergesi: sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık hizmetlerinin her kesime ulaşması ve sağlık sorunlarının giderilmesi en önemli hedeflerden biridir.
Bu nedenle, dünyanın en zorlu mesleklerinden biri olan doktorluk; yaz kış, savaş, salgın, afet demeden her yerde ve her şartta hizmet aşkıyla, bütün tehlikelerle başa çıkarak, insan sağlığını her şeyden üstün tutan kutsal bir meslektir.
Kıymetli Hekimlerimiz ve Sağlık Çalışanlarımız;
Sizler; Kovid-19 ile mücadelenin fedakâr savaşçılarısınız,
Sizler; gece-gündüz demeden, ailelerinizden sevdiklerinizden uzakta bizler için mücadele veren kahramanlarsınız,
Elinizin dokunduğu her yerde, yeni bir hayat beliriyor,
Girdiğiniz evlere hayat, dokunduğunuz yarınlara umut oldunuz,
Üzerinizdeki beyaz önlüğünüzü onur ve gururla giyin, sizler bizim sağlık miğferimizsiniz.
Kıymetli Hemşehrilerim;
Bizler de üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, Osmaniye’mizde sağlık alnında büyük yenilikler getirmeye devam ediyoruz. Yapımı tamamlanacak olan 600 yatak kapasiteli Osmaniye Şehir Hastanemizle, pandemi sürecinde verdiğimiz mobil aşı hizmetlerimizle, kamuya açık ve kalabalık alanlarda vatandaşlarımızın ayağına kadar götürdüğümüz aşımızla, doktorlarımızın mücadelesine destek oluyor ve büyük bir adanmışlıkla çalışıyoruz.

Sözlerime son verirken, salgın sürecinde büyük bir özveri göstererek, fedakârca hizmet eden hekimlerimizin, tüm sağlık çalışanlarımızın ve Kıymetli eşim; Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Şenay YILMAZ’ın 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten kutluyor, şehit olan sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Dr. Erdinç YILMAZ
Vali

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz