“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

VALİ COŞKUN’DAN YENİ YILIN İLK BEBEĞİNE ALTIN
    • 2 Ocak 2020 - 07:25:48

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 2020’nin ilk bebeğini ve annesini ziyaret ederek altın ve çiçek verdi. Beraberinde Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile birlikte hastane ziyaretini gerçekleştiren Vali Coşkun, ilk olarak İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Tamer Gülsur’dan bilgi aldı.
Hastane ziyareti sırasında, yeni yılın ilk saatinde Nurgül-Fikret Kıldacı çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen İkra bebeği de ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, İkra bebek ve ailesine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diledi. Minik bebeğin ailesine çeşitli hediyeler veren Vali Coşkun Doğum servisindeki diğer hastalara da geçmiş olsun dileklerini ileterek hediyeler verdi.
Daha sonra Hastanenin acil servisini ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Coşkun, “Yeni yılın ilk saatlerinde Hastanemizde tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve ilimizde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine sağlık dilemek için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Dünyaya gelen tüm bebeklere sağlıklı ve mutlu bir gelecek temenni ediyorum” diye konuştu. Hastanede görevli personelin de yeni yıllarını kutlayan Vali Coşkun, ziyaretinin ardından Osmaniye Devlet Hastanesinden ayrıldı.
Son olarak, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Coşkun, personelin yeni yılını kutlayarak, vatandaşlarımızın 24 saat hizmetinde olan ve görevlerini özveri ile yerine getiren personele görevlerinde kolaylıklar diledi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz