“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

VALİ COŞKUN’DAN İL GENEL MECLİSİNE VEDA ZİYARETİ
    • 15 Haziran 2020 - 06:15:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Genel Meclisine veda ziyaretinde bulundu. İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Vali Ömer Faruk Coşkun’a, tüm il genel meclisi üyeleri adına, yeni görevinde başarılar diledi.
İl Genel Meclisi Üyeleri ile vedalaşan Vali Coşkun, meclis salonunda yaptığı veda konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun tensipleri ile Osmaniye Valiliğinden Kahramanmaraş Valiliğine atanmış bulunmaktayım. Önümüzdeki günlerde, Allah’ın izni ve inayetiyle, yeni görevimize başlayacağız inşallah. Bu vesile ile İl Genel Meclisimizi ve üyelerimizi ziyaret ederek, sizlerle vedalaşalım ve helalleşelim istedim.” diye konuştu.
Osmaniye’de görev yaptığı süre içerisinde İl Genel Meclisi ile gayet uyumlu bir şekilde hizmetleri el birliği ile yürüttüklerini ifade eden Vali Coşkun, “Görev yaptığımız süre içerisinde, İl Özel İdaresi eliyle yürütülen hizmetlerin götürülmesinde, sizlerle birlikte karşılıklı anlayış, dayanışma ve işbirliği içerisinde çalıştık. Bu nedenle İl Genel Meclisi Başkanımıza ve İl Genel Meclisi üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin. Kahramanmaraş’ta her zaman kapımız, gönlümüz sizlere açıktır.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz