KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Vali Coşkun, Atatürk’ün Osmaniye’ye Gelişi Dolayısıyla Mesaj yayımladı
    • 16 Ocak 2019 - 06:59:57

Osmaniye Vali Ömer Faruk Coşkun, Atatürk’ün Osmaniye’ye geleşinin 94. Yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlıdı.

Vali Coşkun, mesajında şunları söyledi:

“Osmaniye’nin milli mücadelemizde yazdığı kahramanlık destanını yakından bilen, toplumun yüksek vasıflarına güvenen, kazanılan her türlü zaferin milletin eseri olduğunu ifade eden, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak 1925’de şehrimizi onurlandırmasının 94. Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasının ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vilayetlerini tek tek dolaşarak Anadolu insanıyla bir araya gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk gerçekleştirdiği bu ziyaretlerle, savaşın kazanılmasında büyük emeği geçen Anadolu insanına şükranlarını iletmiş, savaşlarla yorgun düşen milletine moral aşılamıştır.

Atatürk savaşlarda nasıl ordusunun başında ve hep en ön safta bulundu ise, milletine olan sonsuz güvenin muktezası olarak gittiği her yerde, ülkemizin kalkınması için ter döken, fedakâr Anadolu insanıyla kucaklaşmış, bu yolda emek ve çaba sarf eden herkesi takdir ve taltif ederek onurlandırmıştır.

Bu onurla, her türlü zorluğu azim ve inançla aşarak, vatan kıldığınız ülkemizi ve Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler üzerine çıkarmak “Bu millete hizmet eden onun efendisi olur” düsturuyla, ülkemize ve aziz milletimize en iyi şekilde hizmet edip, ülkemizin gücüne güç katmak ve insanımızı yüceltmek için gece gündüz hiç durmadan çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz