DOĞASEVERLERİN HAFTA SONU ROTASI GÖKSUN OLDU

DOĞASEVERLERİN HAFTA SONU ROTASI GÖKSUN OLDU

Kadirli’de muhtarlar günü kutlandı

Kadirli’de muhtarlar günü kutlandı

İMAM HATİP LİSESİNDE “PİLAV  GÜNÜ ETKİNLİĞİ”

İMAM HATİP LİSESİNDE “PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ”

Vali Yılmaz avokado bahçesini gezdi

Vali Yılmaz avokado bahçesini gezdi

Zabıtadan market denetimi

Zabıtadan market denetimi

UZUN VADİSİ,DOĞA SEVERLERİN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR
    • 29 Eylül 2023 - 08:23:29

UZUN VADİSİ,DOĞA SEVERLERİN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR

Andırın ilçesindeki kanyon, uzun vadisi, buz gibi turkuaz rengindeki suyu, çevresindeki bitki örtüsüyle Doğu Akdeniz’in yeni gözdesi haline geldi. Sosyal Medyada ise 22 saatlik paylaşımda 1 Milyon Yüzbinin üzerinde beğenisi bulunuyor. 22 saatlik 161 paylaşıma sahip olan Toprakhisar kanyonu doğa severlerin beğenisini topluyor.

DOĞA SEVERLERİN YENİ GÖZDESİ TOPRAKHİSAR KANYONU

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesindeki Toprakhisar Kanyonu, turkuaz rengindeki soğuk suyu, çevresindeki bitki örtüsü ve sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenler için uğrak yeri olurken kanyon içerisinde yer alan Galgamaç şelalesi ise görenleri büyülüyor.

Henüz geçtiğimiz yıllarda gün yüzüne çıkan, Kahramanmaraş’ın bolca bulunan doğa harikalarından biri olan ve mutlaka görülmesi gereken Toprakhisar Kanyonu ve Galgamaç şelalesi son zamanlarda yoğun ilgi görüyor. Karşı karşıya geldiğiniz anda yeşilin rengine, suyun berraklığına doyamayacağınız, kendinizi adeta karpostal içinde hissedeceğiniz ender yerlerden bir alan.

Yaylalarıyla ünlü Andırın’da bulunan kanyon, çam, sedir ve meşe ormanlarıyla doğa tutkunları kadar bölge illerden gelen piknikçiler tarafından da tercih ediliyor. Berrak suyu ve turkuaz rengiyle ilgi gören kanyon cazibe merkezi haline geldi. Kayalardan akan su ve kuş sesinin birbirine karıştığı kanyon, doğaseverlere etkileyici bir atmosfer sunuyor. Yakın zamana kadar çok fazla bilinmeyen kanyon, özellikle son dönemlerde çevre illerden gelen doğa tutkunları sayesinde Doğu Akdeniz’in yeni bir gözde mekanı haline geldi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz