UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE JANDARMA TOKADI
    • 3 Temmuz 2019 - 08:18:50

Kadirli ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde ilçeye bağlı 3 köyde operasyonlar düzenlendi.

Alınan bilgilere göre,  jandarma ekipleri, Aşağı  Çiyanlı köyünde M.A.ya  ait evin bahçesinde 23 kök Hint keneviri buldu.

Şahsa ait depoda yapılan aramada ise kurutulmuş halde 3 kilo 800 gram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili K.Z nin gözaltına alındığı, Hint kenevirlerinin ise imha edildiği bildirildi.

Yine  yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Kadirli   Cığcık köyünde ikamet eden ve göz altına alınan B.A. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada evin bahçe ve dam kısmında 118 kök kenevir bitkisi ve ayrıca evin mutfak dolabı içerisinde dışarıda bulunan kebevir bitkisi dalından koparılan 25 gram yeni kurutulmuş kubar esrar maddesi ele geçirildi. Yine yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Kadirli   Topraktepe köyünde ikamet eden  ve firari durumda olan O.O. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada da evin bahçe ve dam kısmında 119 kök kenevir bitkisi ve ayrıca evin mutfak dolabı içerisinde dışarıda bulunan kebevir bitkisi dalından koparılan yaklaşık 10 gram yeni kurutulmuş kubar esrar maddesi ele geçirildi.olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz