İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

UFKA YOLCULUK KADİRLİ ÖDÜLLERİ MUHTEŞEM BİR TÖRENLE SAHİPLERİNİ BULDU
    • 30 Mayıs 2024 - 22:11:48

UFKA YOLCULUK KADİRLİ ÖDÜLLERİ MUHTEŞEM BİR TÖRENLE SAHİPLERİNİ BULDU

Ufka Yolculuk Kitap Okuma yarışması Kadirli ödülleri Kadirli Belediyesi Dr. Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.
Sevgi İnsan ve Çevre Derneğinin koordinesinde salonu dolduran kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla Samet Demircioğlu’nun sunumuyla yapılan, İlkokul, Ortaokul, Lise ve yetişkin kategorilerinde toplam 40 yarışmacıya ödül verilen proğram Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.
Sevgi Derneği Başkanı İbrahim Ethem Kundakcı, yaptığı açılış konuşmasında “Filistinde, doğu Türkistanda ve dünyanın çeşitli yerlerinde devam eden soykırımları lanetliyor, şiddetle kınıyoruz.
Dünya tarihinin ve tarihimizin muhteşem zaferlerinden biri olan İstanbul’un Fethi’nin 571. yıl dönümünü kutluyorum
Sevgi Derneği Olarak 1990’lı yıllardan bu yana ilçemizde toplum yararına projeler yapmaya çalışıyoruz. İlçemiz ve toplumumuz yararına tüm projelere destek veriyor, ilçemizin ve toplumumuzun zararına olanların karşısında olduğumuzu belirtiyoruz. Özgüven sahibi bireyler için İzcilik, Sağlıklı Nesiller için Spor çalışmalarına, sağlıklı bir toplum, topluma faydalı bireyler yetişmesine önem veriyoruz. 200 civarında genç dinamik izcisiyle ilçemizde güzel faaliyetlerde bulunan Kadirli İzcilik Kulübümüzle beraber Server Yaşam Vakfı’nın Ülke genelinde düzenlediği “Haydi Çocuklar Camiye” projesine ve Ufka Yolculuk Yarışmalarına da Kadirli’de destek veriyoruz.” Diyerek salonu dolduran katılımcılara teşekkür etti.
Proğrama Konuşmacı Olarak katılan Eğitimci Yazar Yıldırım Alkış ilgiyle dinlenen konuşmasında hayat ve yaşam mücadelesinde manevi duygular içerisinde kararlı ve cesur olmanın, yapılan işlerde disiplin, özveri içerisinde severek ve inanarak çalışmanın başarı yolundaki önemini anlattı.
Proğram ufka yolculuk yarışmasında ödül alanlara hediyelerinin verilmesi ve destek olanlara plaket takdimiyle sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz