DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

UFKA YOLCULUK 7 KADİRLİ ÖDÜLLERİ MUHTEŞEM BİR TÖRENLE SAHİPLERİNİ BULDU
    • 19 Nisan 2019 - 07:17:43

İlçemizde Kadirli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından organize edilen Server gençlik tarafından ulusal düzeyde düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür yarışmasının 7. Sinin Kadirli Ödül Töreni Kadirli belediyesi Dr. Devlet bahçeli Kültür merkezinde yapılan muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.
Kadirliden yaklaşık 1500 başvurunun yapıldığı yarışmanın online sınavına yaklaşık 1100 kişi katılırken bunlardan başarılı olan yaklaşık 600 kişi yazılı sınava girerek merkezi sistemle hazırlanan soruları yanıtladı.
İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorisinde yapılan sınavlarının Kadirli ödül Törenleri davetiye ve duyurulurda da belirtilen saat olan 20:03’te başladı. Mahmut Esad Uzundal’ın sunumu, Samet Kocaispir’in okuduğu kur’an-ı kerimle başladı.
Upek Gıda Yönetim kurulu başkanı ve Ufka Yolculuk Yarışmaları Kadirli Sorumlusu Sait Uzundal yaptığı açılış konuşmasında 7 yıldır yapılan yarışmaların konuları hakkında bilgiler vererek yarışmada emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.
Daha sonra kürsüye gelen İlahiyatcı Gazeteci yazar Asım Cengiz Gür, Kur’an-ı kerim de, hadisi şeriflerde ve peygamberimizin hayatında güzel ahlaktan örnekler vererek ve kıssalar anlatarak sürdürdüğü konuşmasında İslamın değişmez kaynağının Kur’an ve sünneti seniyye olduğunu belirtti.
Asım Cengiz Gür konuşmasında varoluşun anlamını bulabilmek ve iç huzura kavuşmak için sahih ve doğru kaynaklara, usule yani metodolojiye, selefe yani bilgi kültür ve anlayışa ve ilim ve alimlere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
Kadirli Postası editörü Gazeteci Muhammet Şamil Kundakcı’nın Sakarya şiirini okumasıyla devam eden proğramda İlkokul, Ortaokul ve lise kategorilerinde ilk üçe girenlere altın, ilk 10 a girenlere hediye çekleri verildi.
Ufka yolculuk yarışmasına destek olanlarada plaket takdim edildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz