KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ANAOKULU ZİNCİRİ BU PERŞEMBE OSMANİYE’DE AÇILIYOR
    • 9 Haziran 2022 - 07:55:26

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ANAOKULU ZİNCİRİ BU PERŞEMBE OSMANİYE’DE AÇILIYOR
İki dilli eğitim sisteminde fark yaratan Amerikan Kültür Anaokulları, Osmaniye’de açılıyor. Amerikan Kültür Anaokulu Eğitim Yöneticisi Bilge Bozdağ, “Her Çocuk Özeldir ve Tektir” felsefesiyle eğitim vereceklerini ve bu eğitimlerin ileride onlara önemli katkılar sağlayacağını söyledi.
Türkiye’nin en büyük anaokulu zinciri olan Amerikan Kültür Osmaniye’de eğitim vermek için geri sayıma başladı. Merkez Fakıuşağı Mahallesi Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi üzerinde yer alan eğitim kurumu 2-6 yaş arasında çocuklara Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde eğitim verecek. Amerikan Kültür Osmaniye Anaokulu Eğitim Yöneticisi Bilge Bozdağ, İngilizce ve Türkçe öğretmeni olmak üzere iki öğretmenle ve tam zamanlı olarak eğitim vereceklerini ifade ederek; “Bizde gramer ve İngilizce dersi yok. Biz tam zamanlı olarak çocuğu İngilizceye maruz bırakıyoruz. Amerikan Kültür’ün çift dille yazılmış kitaplarını kullanıyoruz. Bu kitaplar sadece merkezden bize geliyor, piyasada bu kitaplar yok. Ayrıca; Küçük yaş grubuna bale, jimnastik ve çocuk yogası, büyük yaş grubuna satranç ve okuma yazma eğitimlerimiz var. Tabii çocuklarımızın eğitimi kadar sağlığı da bizim için çok önemli. Kurumumuzda ayrıca tam zamanlı hemşire çalışıyor. Herhangi bir sağlık problemi olduğunda ya da kullanılması gereken bir ilaç varsa hemşire devreye giriyor. Onun dışında kimse müdahale yetkisine sahip değil. Aynı şekilde uzman psikoloğumuz var bu konuyla ilgili hizmet satın alıyoruz. Yıl içinde velilerimizin bir sorusu olursa veya çocuğun burada ruhsal, psikolojik bir sorunu olursa direkt olarak uzman psikoloğumuz devreye giriyor. Bununla beraber, 4 öğün yemeğimiz var; sabah kahvaltısı, öğle yemeği, meyve saati ve ikindi atıştırması olarak, bütün besinlerimiz organik. Asla paket yada dondurulmuş gıda kullanmıyoruz. Yoğurdumuzu kendimiz mayalıyoruz, reçelimizi kendimiz yapıyoruz. Konservelerimiz geliyor onları kullanıyoruz” diyerek yemek listelerinin yaş gruplarına göre uzman diyetisyenler tarafından hazırlandığını söyledi.
Amerikan Kültür Anaokulunun sistemli bir eğitim politikası olduğunu sözlerine ekleyen Bilge Bozdağ; “Öğretmenlerimizin acaba bugün ne etkinlik yapsam diye düşünmelerine gerek kalmıyor, 9 da kahvaltının ardından öğle yemeğine kadar Türkçe ya da İngilizce etkinlikler oluyor, öğleden sonra ve meyve saatinden sonra 15:00’e kadar etkinliklerimiz, 15:00’den 17:00’e kadarda oyun saatimiz oluyor” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz