UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN BAHÇEŞEHİR KOLEJİNE ZİYARET
    • 9 Eylül 2019 - 07:58:14

Kadirli Türk Eğitim-Sen temsilcisi Halim Hallaç, Bahçeşehir Kolejini ziyaret ederek 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için Müdür Yılmaz Kırpık’a üstün başarılar diledi.
Hallaç,sendika olarak tüm okullara ulaşarak çok değerli Eğitimcilerimizin görüşlerini, sıkıntılarını, problemlerini dinleyerek başarı yolunda istişareler yapıp Ülkemizin Eğitimi için, geleceğimiz için gerekli adımları atmamız gerekiyor. İnşallah Eğitim ve Öğretim açısından ilçede daha da güzel günlere el birliği ile ulaşacağız dedi.
Hallaç,Sayın Müdürümüzü öncesinden tanıyoruz,ilçede ve ilde önemli başarılara imza attı.Bahçeşehir kolejine bir farkındalık getireceğine yürekten inanıyoruz diyerek çalışmalarında üstün başarılar diledi.
Bahçeşehir Kolejine yönetici olarak geldiği ilk günden bugüne yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Kırpık’da, sendika yöneticilerinin ziyareti bizim için çok önemli.ziyaret sayesinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz.ve aynı zamanda çok faydalı görüşler ortaya çıkıyor diyerek, Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz