TUNÇ SOYER ” OSMANİYE KARDEŞ ŞEHRİMİZ”
Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ca yapılan koordinasyon dahilinde, Osmaniye’de destek amaçlı görev alan İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına devam ediyor.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmaniye, Türkmen Beldesinde halkla bir araya geldiği toplantıda birlik beraberlik mesajı verirken Osmaniye’ yi kardeş şehir ilan ettiklerini söyledi.
Soyer; içinde bulunulan bu günlerin siyaset yapma günü olmadığının altını çizerken “Çukurova’nın bu bereketli bölgesinin bütün sorunları bizim sorunlarımız olacaktır. İzmir Belediyesi’nin tüm tecrübelerini deneyimli personellerimizle kardeş şehir Osmaniye’ye aktarmak istiyoruz.
Özellikle küçük tarım üreticilerinin desteklenmesi konusundaki bilgi ve becerilerimizi bölgeye aktaracağız. Bunların başında yer fıstığı ve zeytin gelecek.
Buradaki görevimiz depremin etkisinin sona ermesiyle bitmeyecek. Biz kardeş şehir Osmaniye’e desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Cebelibereket Şehit Ali Alkan Ortaokulunda kurduğumuz aş evinde ihtiyaç sahiplerine hizmete devam edeceğiz” diye ilave etti.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- BAŞKAN TARHAN EVLERE KONUK OLUYOR
- BAŞKAN GİZLİCE: ”4 YILDA ÇOK ŞEY YAPTIK”
- 4’LÜ PLAY-OFF’LARA KALAN KADİRLİ DEMİRSPOR BAŞKANI YAPICI’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
- Gazeteci Ali ve İbrahim İmat kardeşler tahliye edildi
- HEPİMİZ…
- Kaymakam Taşkıran vatandaşlarla bir araya geldi
- “KÜTÜPHANELER HAFTASI” KUTLANDI..
- ÇOK UZAKTAN EĞİTİM!
- Osmaniye’deki barajlarda tehlike yok
- İSPENOĞLU MHP DEN OSMANİYE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
