ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

TELEFONUNU DOLMUŞTA UNUTAN HAMİLE KADININ İMDADINA TRAFİK POLİSİ YETİŞTİ
    • 29 Kasım 2021 - 08:23:25

Osmaniye Polisinden örnek bir davranış geldi.Trafik Polisi genç kadına telefonunu kavuşturdu hemde sınava yetişmesini sağladı.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde Açıköğretim sınavına giren hamile bir kadın sınava dakikalar kala üniversite kapısına geldiğinde telefonunun cebinde olmadığını fark etti.
Her şeyi telefonunda kayıtlı olan kadın bir anda paniğe kapıldı.
Hemen Üniversite kapısı girişinde görevli olan trafik polisinin yanına koşarak az önce geldiği dolmuşta telefonunu unuttuğunu ve dolmuşun şehir merkezine doğru yol aldığını belirterek yardım istedi.
Osmaniye il Emniyet Müdürlüğü Trafik şubesinde görevli Polis memuru hiç terettüp etmeden motorsikletine atlayarak dolmuşun gittiği güzergaha doğru hareket etti.
Kısa sürede dolmuşu bulan polis memuru dolmuşu durdurarak halen yolcu koltuğunun üzerinde bulunan telefonu alarak endişeli bir şekilde bekleyen hamile kadına telefonunu teslim etti.
Telefonuna kavuşan ve sınava girerken annesine veren hamile kadın, polis memuruna teşekkür ederek Allah ne muradınız varsa yerine getirsin dedi.
Yardımsever Trafik Polisi de kendisinden yardım isteyen hamile bayanın telefonunu dolmuştan alarak kendisine teslim ettiğini ve gönül rahatlığıyla sınava yetiştirdiğini söyledi.Trafik Polisinin bu hareketi olaya tanık olan vatandaşların takdirini kazanırken adeta alkış yağmuruna tutuldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz