SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

TAPSIZ’DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
    • 2 Eylül 2019 - 07:49:00

Kadirli ilçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız yeni Eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

Hep birlikte 2019-2020  Eğitim-öğretim yılına başlayacak olmanın gururunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz diyen Tapsız, yeni  Eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, Eğitim yöneticilerimize, çalışanlarına ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılına başlamanın sevinci ve heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden Tapsız  mesajında;“ Bu gün itibarı ile çok değerli öğrencilerimiz arkadaşlarına, okullarına ve öğretmenlerine kavuşuyor. Öğrencilerimiz ikinci evleri olan okullarımızda bir aile ortamı içerisinde birlikte yaşamayı, sevgiyi, saygıyı öğrenir. Okul, hayata hazırlamanın ötesinde hayatın kendisidir.

Hem kendimize, Ailemize Vatanımıza ve insanımıza yararlı olmanın temelinde Eğitim yatar. Eğitim ve Öğretim Milletçe kalkınmanın en önemli ayağıdır. “Bilgisiz insan meyvesiz ağaca benzer” sözü Eğitimin ne kadar önemli olduğunu açık açık ifade etmektedir. Yarının büyükleri; geleceğimizin teminatı siz değerli Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin bilgi, sevgi, fedakârlık ve sabır dolu dokunuşları sizleri bekliyor.

Yepyeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve güvenli bir geleceğe vesile olması dileği ile yeni Eğitim ve Öğretim yılınızı kutluyor,
Bu vesile ile 2019-2020  Eğitim Öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz tüm eğitim çalışanlarımız, velilerimize ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz