134 YILLIK CAMİİ RESTORE EDİLİYOR

134 YILLIK CAMİİ RESTORE EDİLİYOR

MOTOSİKLETÇİLER” POLİS HAFTASI’NI KUTLADI..

MOTOSİKLETÇİLER” POLİS HAFTASI’NI KUTLADI..

Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübünden Doğa Yürüyüşü

Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübünden Doğa Yürüyüşü

KADİRLİ DEMİR SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

KADİRLİ DEMİR SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

SUMBAS’TA KAZA 1 YARALI

SUMBAS’TA KAZA 1 YARALI

Tapsız’dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı
    • 12 Eylül 2022 - 14:57:06

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız:

“Eğitime gönül veren paydaşlarımız ile birlikte yeni eğitim- öğretim yılının başlamasının heyecanı içindeyiz. Geleceğimizin inşa ve şekillenmesinde oldukça önemli olan bu yolculuğumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sürekli değişen, gelişen bir dünyada bu yolculuğu sürdürebilmek kolay değil. Burada anne babalar olarak tüm velilerimize, eğitim camiamız ve bu camiayı destekleyen tüm sivil toplum paydaşlarımıza büyük sorumluluklar ve görevler düşmektedir.

Yaşadığımız ve gelecekte yaşayacağımız dünyanın şartlarına ayak uydurabilmek ve sürekli gelişen medeniyet seviyemizin devamını sağlayacak yegâne ve en büyük gücümüz insan sermayemizdir. Bu kapsamda çocuklarımızın çalışkan, akıl ve bilimin ışığında yetişen, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarken evrensel değerleri de içselleştirecek biçimde yetişmelerini önemsiyoruz.

Bu amaçla eğer bir başarı yakalayacaksak ki yakalayacağız, bu başarı hikâyemizin esas kahramanı, Baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve top yekûn tüm vatandaşlarımızla birlikte yapacağımız bir gayretin sonucu olacaktır. Tek taştan duvar olamayacağı bilinciyle, birlikte çalışacak ve birbirimize omuz vereceğiz.

Bu duygu ve temennilerle;

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının öğrencilerimiz, eğitim yöneticilerimiz, öğretmen ve çalışanlarımıza, velilerimize hayırlı olmasını diliyor, verimli, huzurlu, mutlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyorum..”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz