OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

TALEP VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN AÇIK KAPI BÜROSU FAALİYETTE
    • 6 Şubat 2020 - 07:19:34

2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulamaya sokulan ” Açık kapı ” büroları daha sonra nüfusu 100 Bini aşan ilçelerde de faaliyet geçti. İlçemizde de Devlet ile vatandaş arasındaki karşılıklı iletişimi ve güveni arttırmak, vatandaşların başvurularına daha hızlı yanıt vermek amacıyla Hükümet Konağı girişinde kurulan Açık Kapı Bürosu bürosuna ilgi her geçen gün artıyor.
Açık Kapı Bürosu’ndaki görevliler, başvuran vatandaşa devletin sıcak güler yüzünü göstererek karşılıyor. Görevli, kendi kullanıcı girişleriyle vatandaş adına oluşturacakları başvuruların kayıt işlemlerini, taleplerin ilgili birimlere yönlendirilmesi işlemlerini ve başvuru takip sürecini kontrol ediyor. İlgili birimlerden gelen cevaplar doğrultusunda sonucu değerlendirerek vatandaşa gerekli cevabı 7 gün içerisinde veriyor. Başvurular yüz yüze ya da www.acikkapi.gov.tr internet adresine de yapılabiliyor. Vatandaşın müracaatı geri çevrilmeyerek, tüm talep ve şikâyetler elektronik ortamda ilgili kurumdaki irtibat görevlisine yönlendiriliyor. İvedi bir şekilde çözüme kavuşturulan sonuç vatandaşa kısa mesaj/e-postayla da bildiriliyor.
Kadirli Hükümet konağında faaliyete geçen Açık Kapı Bürosuyla, vatandaşlarımızın güler yüzlü ve ihtiyaçlara odaklanan bir şekilde karşılanması, Kaymakamlığa bizzat gelen yaşlılar, engelliler, hasta ve düşkünlerle şehit yakınları ve gazilere hükümet konağı içinde ve dışında danışma ve mihmandarlık hizmeti verilmesi, vatandaşın kamu kurumlarını ilgilendiren her türlü talep, istek ve şikayetlerinin elektronik ortamda alınarak hızlı şekilde ilgili kurumlara yönlendirilmesi, verilmiş olan yazılı dilekçe, CİMER başvuruları gibi taleplerin 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılması hedefleniyor

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz