ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

Sumbas Kaymakamı Taşkıran, Kariyer Günleri’ne katıldı
    • 2 Mart 2022 - 08:11:22

Sumbas Kaymakamı Taşkıran, Kariyer Günleri’ne katıldı
Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran, Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu’nda düzenlenen ve 2 gün süren kariyer günlerine katılarak tecrübelerini paylaştı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen kariyer günlerinde konuşan Taşkıran, kariyer planlaması yapmak isteyenlerin düzenli bir yol haritası çizmelerinin önemli olduğunu belirtti.
Öğrencilerin eğitimlerini planladıkları kariyere göre belirlemesi gerektiğini aktaran Taşkıran, şöyle devam etti:
“Bundan sonrasını da düşünmeli, eğitim sürecinizi ona göre devam ettirmelisiniz. Siz de ecdat gibi hayalinizin peşinden gitmelisiniz. Öğrenme boyutu kişinin ölümüne kadar devam eder. Kaymakam, doktor, öğretmen de olsanız sürekli yeni şeyler öğrenmek zorundasınız. Hayat çok hızlı ilerliyor ve bu hıza yetişmenin tek yolu öğrenmektir. Kiminiz okuduğu bölüm üzerinden kariyer yapacak kiminiz kamu bölümünde devam edecek kiminiz de farklı bir alanda iş hayatını sürdürecek. Ne olmak istediğinize karar vermeniz lazım. Severek yapacağınız bir iş size iş olarak gelmez. Meslek seçiminde temel soru, hangi alanda daha başarılı olduğunuzu bilmektir.”
İlçe Milli eğitim Müdürü Seyit Köse ise “ Öğrencilerin eğitimi ve gelişimi açısından 2 gün süreyle kariyer günleri düzenledik. Bu kapsamda ilçemizde ve Kadirli’de görev yapan değerli misafirlerimizin kariyerlerini kendi ağızlarında dinledik. Çok güzel ve verimli oldu. Düzenlediğimiz kariyer günleri kapsamında da sayın Sumbas Kaymakamımız Mehmet Furkan Taşkıran bizleri kırmayarak öğrencilerimiz ile buluştu. Öğrencilerimizin merak ettiği soruları samimiyetle yanıtlayan ve programımıza katılan Kaymakamımız Mehmet Furkan ile diğer misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
28 Şubat ile 1 Mart tarihlerinde düzenlenen etkinlikte, Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran, İlçe Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Yasemin Avcı, İlçe Tarım müdürlüğünden Ziraat mühendisi Ramazan Nergiz, İlçe emniyet personeli Muhammet Genç, bekçi Okan Çelik, İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli Emre Türköz, Osmaniye İl Özel İdare personeli Mehmet Gazihan, İnşaat Mühendisi Nihan Burcu Başlamış, Mimar Davut Şahin, Harita Mühendisi Yücel Yüksel, Kadirli Başhekimi Şamil Gerek, Kadirli Cumhuriyet Savcısı Gülbeyaz Yurtcu, Hakim Hilal Sırakaya Taşkıran ve İlçe Milli eğitim Müdürü Seyit Köse, kariyerleri ile ilgili bilgiler verdi.
Soru cevap şeklinde devam eden program sonunda Kariyer Günleri etkinliğine katılan Kaymakam Taşkıran ve diğer konuşmacılara plaket takdim edildi. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz