OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

SUMBAS EĞİTİM BİR SEN DEN MEHMETÇİĞE DESTEK AÇIKLAMASI
    • 18 Ekim 2019 - 07:36:34

 

Sumbas Eğitim Bir Sen Temsilciği tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyine başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na destek amaçlı  bir Basın açıklamasında bulunarak  Askerler için dua edildi.Eğitim Bir Sen Temsilcisi Halil Akıncı yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi; Değerli basın mensupları,

Bilindiği üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; devletimizin bekası, milletimizin selameti ve ülkemizin güvenliği için şu anda Suriye’de, sınırımıza yakın bölgelerde faaliyet gösteren terör örgütlerine yönelik bir operasyon düzenlemektedir.

Barış pınarı ismi verilen bu operasyon ile kahraman Mehmetçiğimiz, Fırat’ın doğusunu tüm terör unsurlarından temizlemeyi ve bölgeye barış ve huzur getirmeyi hedeflemektedir.

Her biri küresel şer odaklarının kuklası olan terör örgütleri, ismi YPG de olsa, PKK da olsa, IŞİD de olsa hep aynı kötü amaçlara hizmet etmektedirler. Hareketin başladığı ilk günden beri dünya kamuoyunu, ülkemizin aleyhine kışkırtmaya çalışan güçlere bakınca, bunu anlamak oldukça kolaydır. Bir anlamda bu operasyon, turnusol kağıdı görevini görmüş ve bu şer odaklarının maskelerini de düşürmüştür.
Değerli basın mensupları,
Bizim tarihimiz, altın sayfalarla dolu şerefli bir tarihtir. Binlerce yıllık geçmişimiz; mazlumların, gariplerin, darda kalmışların yanında olduğunuzun en hakiki şahididir. Nitekim Suriye halkına dünyada en çok sahip çıkan, onlara karşı ensar olma vazifesini en güzel yerine getiren yine bizim bu necip milletimiz olmuştur.

Kendilerinin eseri olan Suriye’nin bugünkü hali neticesinde yerinden yurdundan olan milyonlarca mazluma sahip çıkmayı bir yana bırakın, onları tekmelerle, tokatlarla kovalayan batı; bugün ülkemizin güvenliği için terör örgütlerine yönelik düzenlediğimiz bu operasyonunu işgal hareketi gibi göstermeye hakları yoktur.

Kahraman ordumuzun Suriye’de terör unsurlarından temizlediği bölgelerde, nasıl bir sevinç ile karşılandığını kör olmayan herkes görmektedir.

Bu anlamda bizler de Sumbas Eğitim Bir Sen olarak; kahraman ordumuz tarafından ülkemizin güvenliği için tehdit oluşturan terör örgütlerine karşı yürütülen “Barış Pınarı” harekatını destekliyor ve bütün gücümüzle vatanımız için her vazifeye hazır olduğumuzu ilan ediyoruz.

Bu vesileyle kahraman Mehmetçiğimize başarılar dilerken; şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyoruz.

Yaşasın mazlumların umudu Türkiye!
Kahrolsun küresel güçlerin maşası katil terör örgütleri! Kahrolsun zamanın “haçlıları” diyor. Yüce Türk Milletini saygıyla selamlıyoruz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz