Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında belediye başkanlığını kazanan AK Parti’li Zeki Demiroğlu, yeni belediye meclis üyeleriyle birlikte ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Basın mensuplarının da izlediği meclis toplantısında, meclis katipleri, encümen ve komisyon üyeleri seçildi. Kapalı oylama ile meclis katipliğine asil üye olarak Cennet Kılıççeker ve Muharrem Tura seçildi. 1’inci Meclis Başkan Vekili İbrahim Halil Şanlıyurt, 2’nci Meclis Başkan Vekili ise Baki Akduman oldu. Encümen üyeliğine Erhan Gökcan ve Necati Akçakaya seçildi. Denetim Komisyonuna ise Muharrem Tura ve Cennet Kılıççeker seçildiler.
Yeni Belediye Meclisi’nin Sumbas halkına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, “Tüm meclis üyeleriyle Sumbas için uyumlu bir şekilde çalışacağımıza inanıyorum. Ben şeffaflığa önem veren biri olarak, bu Mecliste ne konuşuluyorsa hepsini tüm halkımız ile paylaşacağız. Sokaktaki, kahvedeki vatandaşlarımız, hatta ev hanımlarımız bile burada ne karar alıyorsak, bilecekler” dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- Piyano yarışmasında 2 ödül
- sumbas spor kulübü kuruluyor
- Vali Yılmaz şehit ailelerini ziyaret etti
- AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GÖK HASTANE VE HUZUREVİ İNŞAATINI GEZDİ
- Düziçi Şehit Osman Cantürk Göl Ortaokulundan tarihi başarı.
- KAYMAKAM DOLU, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
- İLÇE TRAFİK KOMİSYONU TOPLANDI
- 2025 YILINA MADALYA İLE BAŞLADILAR
- Alperen Demirci’den Kaymakam Erdinç DOLU’ya ziyaret
- Kaymakam Erdinç DOLU’dan Köy ziyaretleri