UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sumbas Belediyesi’nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı
    • 11 Nisan 2019 - 06:58:09

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında belediye başkanlığını kazanan AK Parti’li Zeki Demiroğlu, yeni belediye meclis üyeleriyle birlikte ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Basın mensuplarının da izlediği meclis toplantısında, meclis katipleri, encümen ve komisyon üyeleri seçildi. Kapalı oylama ile meclis katipliğine asil üye olarak Cennet Kılıççeker ve Muharrem Tura seçildi. 1’inci Meclis Başkan Vekili İbrahim Halil Şanlıyurt, 2’nci Meclis Başkan Vekili ise Baki Akduman oldu. Encümen üyeliğine Erhan Gökcan ve Necati Akçakaya seçildi. Denetim Komisyonuna ise Muharrem Tura ve Cennet Kılıççeker seçildiler.

Yeni Belediye Meclisi’nin Sumbas halkına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, “Tüm meclis üyeleriyle Sumbas için uyumlu bir şekilde çalışacağımıza inanıyorum. Ben şeffaflığa önem veren biri olarak, bu Mecliste ne konuşuluyorsa hepsini tüm halkımız ile paylaşacağız. Sokaktaki, kahvedeki vatandaşlarımız, hatta ev hanımlarımız bile burada ne karar alıyorsak, bilecekler” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz