UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SOKAKTA YAŞAYAN YAŞLI ADAMA POLİS SAHİP ÇIKTI
    • 5 Nisan 2020 - 12:46:53

Osmaniye’de, sokakta yalnız yaşadığı tespit edilen yaşlı vatandaşa polis sahip çıktı. İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Hayrettin Mennan Polis Merkezi Amirliğinde görevli ekipler, kent merkezinde yaptığı devriye sırasında, sokakta yürüyen yaşlı bir vatandaşla karşılaştı. Bunun üzerine polis, korona virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde yaşlı vatandaşın yanına gitti. Sokakta yaşadığı öğrenilen, kimsesi olmayan ve hayatı zorluklarla geçen 76 yaşındaki M.S.’ye polisler sahip çıktı. Önce karnı doyurulan M.S.’nin ıslak olan kıyafetleri yenisiyle değiştirilip, ayakkabı alınarak temel ihtiyaçları giderildi. Daha sonra ise Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileriyle görüşülmesinin arından sağlık kontrolünden geçiren M.S., konukevine yerleştirildi.
Artık devlet sayesinde rahat uyuyacağını ve aç kalmayacağını belirten yaşlı adam, “Allah devletimize zeval vermesin” duasıyla kendisine sahip çıkan görevlilere teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz