“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

SİNAN OĞAN KADİRLİLİLERE SESLENDİ
    • 11 Mayıs 2023 - 17:06:06

SİNAN OĞAN KADİRLİLİLERE SESLENDİ

Sinan Oğan Osmaniye gezisinin önemli bir bölümünü KADİRLİ’YE ayırdı.
Kadirli’de esnaf ziyareti yapan Oğan gezi sonrası açıklamalarda bulundu.
Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, “Bizden önce herkes HDP’nin bir denge partisi ve anahtar parti olacağını konuşuyordu. Bu, beni çok rahatsız ediyordu. Yani bu yola çıkış sebeplerimizden birisi de budur. Gelin Türk milletini sigortasız bırakmayın, güvencesiz bırakmayın, HDP ve HÜDA PAR’ın insafına bırakmayın. Seçimlerin belirleyeni Türk milliyetçileri olsun.” dedi.
Oğan, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, 2020 yılında vefat eden, 24. Dönem MHP Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu’nun mezarını ziyaret etti.

Daha sonra Kadirli ilçesine geçen Oğan, burada seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslendi.
Oğan, cumhurbaşkanı adayları arasında halkın içinde olan ve halkın rahatlıkla gelip fotoğraf çektirebildiği tek adayın kendisi olduğunu söyledi.
Çaldıkları mayanın millet arasında tuttuğunu gördüğünü ve bunun kendisini mutlu ettiğini dile getiren Oğan, şöyle devam etti:
“En baştan beri biz bir şeyi ortaya koymaya çalışıyorduk. ‘Türk milliyetçilerinin bir adayı olmalı diyorduk’. Şimdi görüyoruz ki ‘Türk milliyetçilerinin adayı olmalı’ söylemi toplumda karşılığını bulmuş. Şu an Türkiye’de tüm dengeleri eline alan Türk milliyetçileri oldu, Atatürkçüler oldu. Bizden önce herkes HDP’nin bir denge partisi ve anahtar parti olacağını konuşuyordu. Bu, beni çok rahatsız ediyordu. Yani bu yola çıkış sebeplerimizden birisi de budur. Gelin Türk milletini sigortasız bırakmayın, güvencesiz bırakmayın, HDP ve HÜDA PAR’ın insafına bırakmayın. Seçimlerin belirleyeni Türk milliyetçileri olsun.”
Seçime hazırlanmak için kısa bir sürelerinin kaldığını aktaran Oğan, seçimde ikinci tura kalmaları halinde kazananın kendileri olacağına inandıklarını kaydetti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz