KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

ŞEHİT Y. GAZİLER KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ İLE GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
    • 21 Eylül 2021 - 07:56:13

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanlığının 19 Eylül Gaziler günü programında şehit aileleri ve gaziler, Kahramanlık Türkülerinin yer aldığı etkinlikte bir araya geldi.
Konser Altındağ Belediyesi Dışkapı Yunus Emre Kültür Merkezinde Saat 15.00 ‘ de başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik Ankara Şube Başkanı Gazi Abdullah Gazioğlu’nun selamlama konuşması ile devam etti. Programda Şube Başkan Yardımcısı Hasan Çaylak ve gazi arkadaşlarının söyledikleri birbirinden güzel kahramanlık türkülerinin ardından gazi kızımızın ve şehit babamızın okuduğu şiirlerle salonda duygusal anlar yaşandı.
Programın son bölümünde ise Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Gaziler Günü temalı bir konuşma yaparak, programı çok beğendiğini özellikle gazi kızımızın okuduğu şiirde çok duygusallaştığını, dedelerinin birisinin Yemen de şehit olduğunu,kendisinin de bir şehit torunu olduğunu belirterek her türlü faaliyetlerinde desteklerini sunacaklarını belirtti. “Şehitlerimize Allahtan rahmet, geride kalanlarına afiyet ve Gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Gazilerimizin Gaziler gününü kutluyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Sonrasında Şube Başkanı Abdullah Gazioğlu Belediye Başkanı Asım Balcı’ya günün anısına Türk Bayrağı Hediye etti. Belediye başkanı Asım Balcı da Kuranı Kerim hediyesini takdim etti.
Program sonunda üyeler bu harika programı yaptığı için yönetime ve Başkan Abdullah Gazioğlu’na teşekkür ederek toplu resim çektirdiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz