SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ
    • 19 Mart 2024 - 08:12:36

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimiz onuruna iftar programı düzenlendi. İftar programına Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, 12’nci Komando Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcıları Hakan Yavuz Erdoğan ve Aziz Onur Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Şehitlerimizin Aileleri, Gazilerimiz ve yakınları katıldı.

Vali Yılmaz, İftar öncesinde Şehitlerimizin Aileleri ile Gazilerimiz ve Ailelerinin bulunduğu masaları tek tek ziyaret ederek, hatırlarını sordu. İftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Şehitlerimizin Aileleri, Gazilerimiz ve Aileleri birlikte oturarak yemek boyunca sohbet ettiler. İftar yemeğinin ardından İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından Şehitlerimiz ve vefat etmiş Gazilerimiz için dua edildi.

Programda konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, “Ramazanın ilk haftasını bitirdik. Bugün oruçlarımızı, şükürler olsun ki Şehitlerimizin Aileleri ile beraber açtık. Tuttuğumuz oruçlar kabul, makbul olsun ve inşallah hayırla, huzurla, sağlık, sıhhat afiyet içerisinde Ramazan Bayramına da erişebilmeyi Rabbimden temenni ediyorum. Değerli dostlar sizlerle buluşmak bizim için her zaman büyük bir onur ve heyecan vesilesi. İki güzelliği bir arada hem Ramazan hem 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü. Şehadeti önemli kılan kuşkusuz zulme karşı durma iradesini ortaya koymak, vatan, millet savunmasında kendini, canını geride bırakarak her türlü tehlikenin önüne atmak. Dolayısıyla bir kez daha sizlerin huzurunda Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla ve hürmetle eğiliyorum. Sayın Valimize sizlerle bizi buluşturduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum.”dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Şehitler Gününde çok kıymetli Şehit Ailelerimizle, Allah’a hamdolsun, bir araya gelme fırsatımız oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık. Allah sizden razı olsun. Biliyorsunuz Çanakkale Zaferi’nin bu sene 109. yıl dönümü. Kahramanlarımız Çanakkale’de destan yazdı, Kurtuluş Savaşında destan yazdı, en son 15 Temmuz’da destan yazdı. Biz bu kahramanlara minnettarız. Sizlere minnettarız, her zaman emrinizdeyiz. Sizlerle beraber olmaktan da her zaman mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bir kez daha sizleri saygıyla selamlıyorum, geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, Allah ayağınıza taş değdirmesin. Sizler bizim başımızın tacısınız, her türlü saygıya, hürmete layıksınız. Büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah bizi inşallah Kadir Gecesine, Ramazan Bayramına ve daha nice güzel günlere kavuştursun. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz