UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şehit Kansu Küçükateş Mahallesinde Yol Sevinci
    • 27 Mart 2019 - 06:33:35

Kadirli Belediyesi tarafından Şehit Kansu Küçükateş Mahallesinde yol çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Şehit Kansu Küçükateş Mahallesinde başlatılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mahallelerimizde program dahilinde öncelik arz eden yollarımızı yapmaya devam ediyoruz diyen Başkan Tarhan Şehit Kansu Küçükateş Mahallesinde 1818 sokakta ekiplerimiz yol çalışmalarını sürdürüyor. Yeni toplu konut alanlarımızın ulaşımını sağlayan yollarımızı daha önce yapmıştık. 1818 sokağımızın alt yapı çalışmaları tamamlanması ile birlikte yolumuzu da yapmaya başladık. İnşallah Kadirlimizde bozulmuş yollarımızın tamamını yapacağız. Bugüne kadar 550 km yol yaptık. Bazı yollarımız eski de ve yenilenmesi gerekiyor. Bu yollar içinde gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi sakinleri yol yapım çalışmaları nedeniyle Başkan Tarhan ve Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz