“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR ÜZERİNDEN 14 BİN İŞÇİ ALIMI YAPACAK
    • 27 Mart 2020 - 06:51:34

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak Sağlık Bakanlığı personel alımları hakkında açıklamalarda bulundu.
Sağlık Bakanlığının duyurduğu 32 bin yeni sağlık çalışanı alımının 14 bininin İŞKUR üzerinden26-30 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceğini açıklayan Altunkaynak; “Halkımızın ve çalışanlarımızın sağlığı bizim için birinci önceliğimizdir. Corona Virüs tedbirleri kapsamında14 bin sağlık personelinin alımını İŞKUR üzerinden tamamen dijital ortamda gerçekleştireceğiz” dedi.
Başvuru süresince tüm tedbirlerin alındığını, başvuruların sağlıklı yapılabilmesi için tümteknik alt yapının hazır olduğunu, vatandaşlarımızın başvurularınıE-Devlet ya da esube.iskur.gov.tr üzerinden yapabileceklerini Ayrıca ALO 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezimizi arayarak da başvurularını gerçekleştirebileceklerini, hiçbir vatandaşın mağdur olmayacağını, vatandaşlarımızın İŞKUR’a gelmeden evlerinde güvenli ve hijyenik bir şekilde alım ilanlarına başvurabileceklerini belirtti.
Kamu işçisi alımında başvurular elektronik ortamda yapılacak
Kamu işçisi alımında başvuruların elektronik ortamda gerçekleşeceğinin tekrar altını çizen Altunkaynak, Corona Virüs riski göz önünde bulundurularak ve halk sağlığını korumak amacıyla tüm TÜRKİYE’de İl Müdürlüklerine fiziken yapılan başvuruların kabul edilmeyeceğine dikkat çekti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz