OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Sabır Gazetesi Sabır 21 yaşında
    • 26 Aralık 2022 - 20:18:07

Sabır Gazetesi Sabır 21 yaşında

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 26 Aralık 2002 tarihinde yayın hayatına başlayan Sabır Gazetesi 21’inci yaş gününün mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

4 BİN 132 SAYIYLA YENİ YILA MERHABA

26 Aralık 2002 tarihinde kurulan ve 20 yıl boyunca basın yayın ilkelerine bağlı kalarak kesintisiz hizmet veren Sabır, 4 bin 132. sayısıyla 21. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor.

Osmaniye’de yayım hayatına başladığından beri Düziçili vatandaşların teveccühü gören Sabır Gazetesi şehir ile özdeşleşerek büyüyen ve gelişen bir gazete olma çizgisinden hiç çıkmadıklarını belirten Sabır Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Şimşek, çok uzun yıllar daha hizmet vereceklerini söyleyerek, Osmaniyelilere Sabır’lı nice yıllar diledi.

OSMANİYE’DE HAFTA İKİ KEZ YAYINLANAN TEK RENKLİ GAZETE

Ersin Şimşek, “Geride bıraktığımız 20 yıl boyunca sektörde öncü gazete olduk. 3 ay önce renkli ve 8 sayfa baskıyla hafta iki kez web ofset baskı tekniği ile Ulusal Gazetelerin standardında Osmaniye geneline dağıtımını gerçekleştirerek gücümüze güç kattık. Gazetemiz hazırlanış şekli konu seçimi zengin köşe yazarı kadromuz ulusal gazetelerle yarışır hale gelirken daha iyi olabilmek için emin adımlarla yürüyoruz.
Benimle bu yolda yürüyerek gazetemizin başarı hikayesini yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Biliyorum ki Osmaniyeliler da bizimle aynı heyecanı paylaşıyorlar. 20 yıldır Osmaniyelilerin Sabırla beklediği gazetemizin Yıl dönümümüz kutlu olsun” dedi.

“TÜM PLATFORMLARDA HİZMETİNDEYİZ”

Sabır Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Şimşek kent gündemine yön vermek, Osmaniyelilerin olan bitenden haberdar etmek için kurulan Sabır’ın 20 yıldır aralıksız hizmet verdiğini belirterek; “2002 yılında basılı olarak başladığımız yayım hayatımız şu anda hem basılı hem de dijital ortamda devam ediyor.

Anlık haberleri; https://www.sabirgazetesi.com, İnstegram sabirgazetesi80, Facebook sabirgazetesi, Youtube SabirGazetesi hesapları ile okuyucularımızla buluşturuyoruz. Ayrıca En güncel ve tarafsız haberlerle her platformdayız.” şeklinde konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz